Benvinguts a Pagès 2018

Dissabte, 9 de juny de 2018 de 09.00 h a 20.00 h

Els propers dies 9 i 10 de juny hi haurà la nova edició de Benvinguts a Pagès.

Inscripcions fins el 21 de març!

Serà un  nou  cap de de setmana de portes obertes a explotacions agrícoles i ramaderes, juntament amb propostes de restauració, allotjament i activitats per tot el territori català.

Productors, restauradors o propietaris dallotjaments poden participar-hi per promoure l'entitat o l'activitat en el marc de valorització dels productes agroalimentaris de proximitat.

Per a participar en el projecte només cal inscriure's en el mateix web benvingutsapages.cat:

El període per a tramitar la sol·licitud de participació a Benvinguts a Pagès finalitza el proper 21 de març. Enguany es preveu que en força comarques es reforci l’edició i impressió de material de difusió del projecte en l’àmbit local, amb la inclusió de propostes de rutes pels visitants: Tots aquelles activitats que pels motius que sigui no s’hagin inscrit dins el termini indicat no es garantirà la seva inclusió en aquest material i/o rutes.

L’organització del projecte compta amb la implicació dels Delegats de Benvinguts a Pagès (DBs), que seran les persones referents del projecte a la vostra comarca. A continuació us facilitem les seves dades:

Comarca: Vallès Oriental

Angel Ruiz del Campo 
Cap de l'oficina comarcal del Vallès Oriental del DARP
angel.ruiz@gencat.cat
93 882 77 47

Carme Garrido
Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental
garridolc@vallesoriental.cat
93 860 07 02

Darrera actualització: 17.05.2018 | 17:43