Batucal’olla ja té un lloc definitiu per la seva activitat

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 10:07

El Centre Cívic de Samalús serà el nou espai on es desenvoluparà  l‘activitat dels Batucal’olla, dins un horari definit.

L’Ajuntament, com a propietari d’aquest centre, es manté en la constant de fer-lo funcionar com un centre cívic per Cànoves i Samalús, perquè sigui un espai de trobada i foment de les activitats pròpies de l’associacionisme del municipi.

La prioritat del govern local és, doncs, destinar aquests espais a la promoció de les activitats formatives, recreatives, artístiques, culturals o totes aquelles activitats que suposin un benefici a la col·lectivitat i al progrés de les associacions de Cànoves i Samalús.

Amb aquesta premisa, l’ajuntament s’ha apropat a l’associació Batucal’olla per l’afinitat que aquesta entitat també mostra en el seguiment d’aquests objectius i, per tant, establir una col·laboració estreta en benefici d’aquesta mitjançant un conveni.

Amb aquest conveni, Batucal’olla podrà disposar gratuïtament d’aquest espai pel bon desenvolupament de les seves activitats dins un periode determinat.  Aquest s’estableix entre  juny de 2019 i  juliol de 2020 tots els dissabtes de 10.30 hores a 13.30 hores.

Darrera actualització: 08.07.2019 | 09:46