El termini per les subvencions de lloguer acaba el 7 de juny

Dilluns, 20 de maig de 2019 a les 11:00

L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental comunica que el termini per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer per a l’any 2019 acaba el 7 de juny.

Es destaca que respecte a la convocatòria de l’any 2018 s’han introduït novetats.  Per exemple, els ingressos computables són els derivats de les declaracions d’IRPF de l’exercici 2017.  Excepcionalment, en el supòsit que la persona sol·licitant o algun membre de la unitat de convivència hagi tingut durant l’any de la convocatòria un canvi significatiu, s’admetran els ingressos de l’any 2019 de la unitat de convivència.  Ara bé, en cap cas s’accepten ingressos no declarats.

Pel que fa l’import mensual del lloguer a la demarcació de Barcelona, aquest no pot superar els 750 € (inclosos imports de renda, els endarreriments de la renda, els imports corresponents a la repercusió de les obres de millora, l’import de béns immobles-IBI, i la taxa pel servei de recollida d’escombraries). Excepcionalment l’import pot arribar a 900 €/mensuals, només per a casos de famílies nombroses corresponentment acreditades.

 Cal estar al cas de la documentació que es requereix per acollir-se a la sol·licitud ‘daquestes subvencions.  Per  a més informació es pot consultar el web del Consell Comarcal del Vallès Oriental o el de l’Agència de l’Habitatge.

Es recorda que l’horari del Registre del Consell Comarcal per registrar les sol·licituds és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.00 h i els dimecres de 16.00 h a 18.00 h.  Cal tenir en compte que el període de jornada intensiva d’estiu s’inicia el proper 3 de juny pel que el Registre no estarà obert el dimecres tarda.

Darrera actualització: 15.05.2019 | 10:27