Increment del desplegament dels Mossos d’Esquadra

Dijous, 6 de juliol de 2017 a les 11:05

Com és habitual, amb l’arribada de l’època estival, la Policia de la Generalitat  ha activat el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2017.

Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment del recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat dels establiments turístics i de la ciutadania en general.

La durada d’aquest programa serà del 19/06/2017 al 30/09/2017. Durant aquest període els efectius policials es posaran en contacte amb els gremis, associacions, comerços, establiments d’hostalatge i empreses amb la finalitat de transmetre consells de seguretat i en aquest sentit afavorir l’intercanvi d’informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.

D’altra banda, es posaran en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin les activitats específiques d’aquest període.

 

Font:
Turisme CCVOR

Darrera actualització: 06.07.2017 | 10:23