Millorant l’accés a l’edifici on s’ubica El Galliner

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 06:00

L'accés ara queda flanquejat per un regitzell de faroles i reforça així la seguretat dels vianants i vehicles en el seu pas per aquest vial.

El passat mes de febrer va quedar enllestida la instal·lació de l’enllumenat de l’accés des de l’avinguda Verge de Montserrat al recinte on es troba l’edifici polivalent on actualment s’hi desenvolupa l’activitat del casal de la gent gran El Galliner.

El projecte, que ja es contempla dins l’actuació general de millora i seguretat d’aquesta zona,  ha estat el d’equipar aquest accés amb faroles de lluminària led de 6500 lúmens en una de les bandes del vial per tal de millorar en seguretat el pas de vianants i vehicles sobre aquest i, alhora, procurar per l’estalvi energètic amb l’ús d’aquesta tecnologia.

La Brigada Municipal de Manteniment ha estat l’encarregada d’executar aquesta intervenció que s’iniciava amb la preparació del terreny mitjançant rases i bases de suport fins  la fase d’encesa dels fanals.

Amb aquesta nova actuació, l’Ajuntament il·lumina una zona més del municipi de les que requereixen de llum en pro al confort i  la seguretat ciutadana, que es va traduint mica en mica en una millora constant del benestar per a la ciutadania. 

Darrera actualització: 14.03.2019 | 19:00