Millores al camí de La Canyella

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 08:05

La millora consisteix en pavimentar tot el tram que té més pendent per millorar la seguretat dels usuaris i reduir el cost anual de manteniment.

El municipi de Cànoves i Samalús disposa d’una important i extensa xarxa de camins al llarg de tot el seu terme municipal.  La funció d’aquests camins és vertebrar els diferents nuclis de població que hi ha disseminats al municipi.  A més, cal que aquesta xarxa sigui apta per a vehicles d’emergència i extinció d’incendis.

Un dels camins que forma part d’aquesta xarxa és l’antic camí de Samalús a La Garriga, que passa per la Canyella, la Caseta d’en Serra i arriba al bosc del Malhivern de La Garriga.

En el tram de la Canyella hi ha un fort pendent que genera inseguretat entre els usuaris i quan plou es deteriora sovint.

El cost de l’obra és de 39.890,60€ dels quals  Diputació de Barcelona en subvenciona més del 50%.

L’Alcalde Josep Cuch, també regidor d’Urbanisme, es mostra satisfet per la feina que es va fent al llarg d’aquesta legislatura, sobretot quan té en compte tots els obstacles que l’Equip de Govern ha hagut d’anar superant vista la situació precària en què es va trobar l’Ajuntament quan va accedir a l’Alcaldia.

Darrera actualització: 08.02.2018 | 16:29