Un nou vehicle per la Brigada Municipal

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 14:05

Un vehicle de 5 places pensat per transportar eines, maquinari i poder fer petites càrregues de material. 

Actualment, la Brigada Municipal de Manteniment s’organitza en dos grups de treball diferenciats: Obres i Serveis, d’una banda i Parcs i Jardins, de l’altra.  El fet que tinguem un municipi extens fa que treballin per separat i que comparteixin els pocs vehicles de què es disposa, sense que alguns d’aquests s’ajustin a les necessitats requerides per la feina a desenvolupar. 

La flota actual de vehicles de la brigada municipal es composa d’una antiga furgoneta monovolum de dues places que s’utilitza per carregar eines o per fer petites càrregues de material, també disposa d’un antic Nissan Patrol pick up 4x4 de dues places i un camió Nissan Cabstar de 3,5T amb una cabina de 3 places i un volquet gros per carregar material divers, així com també eines i maquinària.  Com a maquinari pesant es compta amb una màquina escombradora adquirida recentment i que s’equipa també amb un perifèric desbrossador.

Ara, el Govern Local ha convingut afegir un Nissan pick up equipat amb una caixa volquet, perquè s’ajusti a les necessitats de la feina de la brigada municipal, en concret la de Parcs i Jardins.  D’aquesta manera, aquest grup podrà comptar amb un vehicle propi per desplaçar-se arreu del municipi i amb quin podrà també transportar eines, maquinari i poder fer petites càrregues de material.  A més, la seva àmplia cabina permet acollir fins a 5 operaris.

Aquesta setmana ha arribat aquest nou vehicle que aviat es podrà veure circular pels carrers del municipi.  Aquest vehicle  fet a mida que ha estat adquirit pel Consistori mitjançant la fòrmula d’un rènting de 4 anys.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 13:43

Imatges

Amb la caixa volquet feta a mida, es podrà transportar eines, maquinari i poder fer petites càrregues de material. Els vehicle ve dotat amb una àmplia cabina que permet acollir fins a 5 operaris.