VOLS JUGAR A FUBOL?

Dimarts, 12 de setembre de 2017 a les 00:00

L'equip de Veterans del Municipi amb el recolçament de l'Ajuntament ens fà aquest comunicat per convidar a tot aquell que hi vulgui participar.

 

Som l'equip de veterans del CF Cànoves i juguem al camp de futbol de Corró d'Amunt, a Les Franqueses del Vallès. Competim a la Segona Divisió Grup Nord del Campionat de Veterans Vallès - Maresme. 

 

Tal com sempre hem dit, el nostre objectiu és competir i passar-ho bé jugant a futbol. Res més. És el nostre hobby i no ens interessa pujar o baixar de categoria, tot i que obviament sortim al camp amb la idea de guanyar. 

 

La nostra filosofia és que tothom jugui un nombre equivalent de minuts. Entenem que ha de ser així tenint en compte el nivell de la competició i la categoria dels jugadors. No som professionals i juguem per diversió. 

 

Poden jugar en categoria Veterans els majors de 30 anys o tots aquells jugadors que compleixin els 30 anys durant la temporada en curs. No cal dir que tothom que vulgui jugar amb nosaltres i compleixi aquestes condicions serà més que benvingut.  

 

Cada jugador paga 200 euros que serveixen per tramitar la fitxa federativa, l'assegurança obligatòria, el cost dels àrbitres i una partida per material. 

 

Entrenem els dimecres a les 21.15 hores i quan juguem a casa ho fem els dissabtes a les 15 hores, tot i que aquests horaris encara s'han dacabar de confirmar per part del Patronat d'Esports de Les Franqueses. Pel que fa els partits en camp contrari, els horaris varien en funció de cada equip. 

 

La Lliga 2017/2018  comença el dia 17 de setembre a casa contra el Teià. Esteu convidats!

 

La temporada passada - la primera amb aquest nou grup de gent - vam quedar en vuitena posició. No cal dir que estem molt satisfets de la temporada, tant a nivell esportiu com a nivell social. Va ser l'any en què es va "recuperar" el club, perquè el CF Cànoves havia estat una temporada sense jugar. 

 

A l'estiu, i coincidint amb la Festa Major del municipi, vam organitzar el "Torneig Valors". Vam fer un partit amb els veterans del CF Cardedeu i vam perdre per 2 gols a 4. El president del CF Cànoves, Jaume Salvat, va lliurar els trofeus de campió i subcampió.

 

Moltes gràcies i a disposar per qualsevol cosa! 

 

Darrera actualització: 12.09.2017 | 13:52

Imatges

Pilota