Campanya 2020 de cremes particulars de restes vegetals

Dilluns, 26 d'octubre de 2020 a les 00:00

El Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha posat en marxa una nova via de tramitació telemàtica d'activitats de crema de restes vegetals per a la campanya d'enguany.

Al catàleg de tràmits de l'EACAT es troba un nou servei anomenat comunicació de crema per a particulars i empreses.  Aquest servei d'EACAT s'ha activat coincidint amb la creació d'un nou tràmit per a ciutadans i empreses que, des d'ara, també poden tramitar autònomament les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica, a través de Tràmits.gencat.cat.

L'objectiu d'aquest nou tràmit és facilitar que la ciutadania no s'hagi de desplaçar per a tramitar les seves comunicacions, que a partir d'ara pot dur a terme per Internet des de casa, fins i tot mitjançant el sistema d'identificació idCAT Mòbil.  Amb tot, les persones que ho desitgin podran seguir adreçant-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions, com fins al moment.

Aquest nou servei no substitueix el servei d'EACAT ja existent prèviament i que permet als ciutadans adreçar-se als ajuntaments per a sol·licitar les seves comunicacions personals.

Darrera actualització: 26.10.2020 | 12:05