CINC: Cinema infantil en català 2023

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 00:00

CINC Granollers i Sant Celoni

4 de març de 2023: DC Lliga de Supermascotes


Sinopsi
Superman i el seu gos, Krypto, comparteixen els mateixos superpoders i lluiten colze a colze contra el crim a Metròpolis. Quan segresten Superman i la resta de la Lliga de la Justícia, Krypto ha de convèncer unes mascotes del carrer perquè dominin els seus propis poders que acaben de descobrir i rescatin els superherois.
Tràiler de la pel·lícula
https://youtu.be/0PAv1Z5ZqyA

 

11 de març de 2023: Un món estrany

Sinopsi
Els Clade recorreran una terra inexplorada amb un equip ben divers que inclou una taca, un gos de tres potes i una multitud de criatures famolenques.
Tràiler de la pel·lícula
https://youtu.be/O3e1fJeGMS0

 

18 de març de 2023: Els cercamons

Sinopsi
En Passepartout, un tití aficionat als llibres, s'embarca en una aventura salvatge per viatjar arreu del món en 80 dies després d'acceptar una aposta. Dels deserts ardents a les jungles misterioses, entre princeses intrèpides i grills que adoren el volcà, en Passepartout descobrirà fins a quin punt el món és gran, meravellós i esbojarrat.
Tràiler de la pel·lícula
https://youtu.be/n1roonUeFps

 

25 de març de 2023: Hopper: El polletllebre

Sinopsi
Ambientada en un món fantàstic, la pel·lícula segueix les aventures d’en Hopper: un jove meitat pollastre i meitat llebre, que va ser adoptat pel rei Peter, una famosa llebre aventurera. Ansiós per encaixar i sentir-se estimat malgrat les seves diferències, en Hopper està obsessionat amb les aventures, sense importar-li la pocatraça que té.
Tràiler de la pel·lícula
https://youtu.be/0Z2P4JFHPAc

 

1 d’abril de 2023: El gat amb botes: L’últim desig

Sinopsi
El gat amb botes descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura! Per això, emprèn un viatge èpic per trobar el mític “últim desig”...
Tràiler de la pel·lícula
https://youtu.be/7deKIq2S_Os

 

 

 

Darrera actualització: 24.02.2023 | 14:16