L’Ajuntament recepcionarà 2 punts de llum de la crta. BP-5107

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 07:05

Els veïns de Samalús demanen a l'Ajuntament millorar la seguretat en dos trams de carretera compresos entre el centre cívic i el restaurant Can Candelich.

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús, per demanda dels veïns, va sol·licitar a la Diputació de Barcelona aplicar alguna mesura de seguretat en un dels trams de la carretera BP-5107 que porta cap a Samalús, concretament en el tram comprès entre el PK 36 i el 37, que és on queden el centre cívic i el restaurant Can Candelich.  D’aquesta sol·licitud en va esdevenir un projecte que es basava en la instal·lació de 3 esquenes d’ase per reduir la velocitat.

Per implantar aquest sistema preventiu, l’Ajuntament ha comprovat que els punts de llums estan molt separats i no són suficients per il·luminar les esquenes d’ase, això ha comportat la instal·lació de nous punts de llum.

Des de l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local s’assumeix el cost d’instal·lar dos punts més de llum i l’Ajuntament mitjançant un conveni entre les dues Administracions es farà càrrec del cost de manteniment.  

El risc d’accidentalitat a les carreteres del municipi és una de les preocupacions de l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, que s’empara al bon servei prestat per  la Diputació de Barcelona, perquè executi les accions pertinents per minvar aquest risc.

Darrera actualització: 19.12.2017 | 08:11