Borsa de treball

Índex de continguts

Ajuts econòmics 
Ofertes de treball
Oferta pública municipal
Voluntariat
Formació per a persones aturades
Servei d’Informació Juvenil

 

 

 

 

 

 

Ajuts econòmics (especial COVID-19)

RESUM MESURES INCLOSES AL RD 8/2020 PER FER FRONT AL CORONAVIRUS

Davant l'estat d'alarma decretat pel Govern per la crisi sanitària del COVID-19 el CECOT ha habilitat un apartat amb les darreres novetats oficials, recomanacions i aprovacions de mesures excepcionals d’interès empresarial.  És un canal obert al servei de tots els autònoms i empreses, de molta utilitat i amb l’objectiu de donar resposta als múltiples dubtes que aquesta situació excepcional està generant.

Per accedir-hi, cliqueu aquí.

També han reforçat els canals d'atenció no presencials:

 • Atenció telefònica de 8h a 15h: Tels. 93 736 11 00 - 93 736 11 18
 • Atenció telemàtica de 8h a 18h: WhatsApp 669 40 50 85  -  a/e. info@cecot.org -  Formulari web

^

 

 

Ofertes de treball

14/10/2022 Servei d’Atenció a Domicili: es cerquen Treballadores Familiars (titulades) per atendre persones dependents de la comarca. Jornada de 37h. Incorporació immediata, imprescindible cotxe propi. Interessats trucar al 634 64 75 08, 93 311 50 00  cristina.villares@optimagrupo.com  

14/10/2022 Servei d’Atenció a Domicili: es cerquen Auxiliars de Neteja per la zona de La Garriga, Tagamanent,... Jornada de 20h, matins. Contracte de 3 anys. Imprescindible cotxe propi. Interessats trucar al 634 64 75 08, 93 311 50 00  cristina.villares@optimagrupo.com  
 

^

 

 

Voluntariat

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA (16/01/2020)

L'ONG vigatana Fundació Daniel Shah & Núria Toneu obre la convocatòria de: VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA

Tot el Voluntariat i orientació es porta a terme a l’Índia, el voluntari/a serà professora/o i/o monitora/or de l'escola de primària Sirena Primary School ubicada a Kalyanpur (WEST BENGAL) que pertany al districte de Calcuta construïda i posada en marxa l’any 1993 per la Fundació. www.fdsnt.org

Sirena Primary School és una escola reglada  per nens de 3 a 10 anys. Aquest voluntariat també ajuda a tenir una visió real, oberta i entendre així els problemes que causen la pobresa als països del SUD, aquest voluntariat s'inclou una orientació diària tant de treball com de coneixements sobre la cooperació Internacional. A la finalització del voluntariat s’obté un certificat de Cooperant Internacional i Voluntari.

Voluntariat inclou: 

·  Voluntariat i orientació en el Projecte Sirena Primary School, www.fdsnt.org

·  Allotjament a casa de voluntaris en habitació doble

·  4 àpats al dia (menjar casolà amb productes frescos) esmorzar, dinar al migdia, berenar i sopar,

·  Aigua embotellada 24 hores,

·  24x7 suport continu del Coordinador

·  Recollida a l'aeroport I trasllat de tornada,

·  Suport continu del personal de FDSNT VIC

·  Certificat de Cooperant Internacional i voluntariat per part de Fundació Daniel Shah & Núria Toneu.  

Aquest Voluntariat està destinat a joves a partir de 18 anys, que vulguin adquirir coneixements en aquesta àrea, fent de monitors o professors en escola per a nens i convivint amb la població com a Cooperants a l'ÍNDIA.

Més informació a http://www.fdsnt.org/index.html i  http://www.fdsnt.org/voluntariadoespanol.html

 fdsntfundacio@gmail.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

LA TERANYINA SOLIDÀRIA

Enganxa’t a la Teranyina Solidaria”: Col·laboració en tasques socials d’acompanyament i implicació dins l’entitat.

^

 

 

Formació per a persones aturades

Formació professionalitzadora que Formació i Ocupació de Cardedeu té previst iniciar en el pròxim trimestre per a la millora de l’ocupació.

Enguany, tornem a oferir el certificat de professionalitat Dinamitzador/a d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil (350h). Hem organitzat una sessió informativa el dia 22/03/22 per explicar a les persones interessades la previsió de calendari, horari, programa i requisits d’accés. 

Certificat de Professionalitat DINAMITZADOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL 350h

 • Dirigit a persones majors de 18 anys
 • Inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO)
 • Titulació mínima EGB/ESO. Les persones que no puguin acreditar aquesta formació hauran de fer una prova de competències en llengua i matemàtiques
 • 100% Subvencionat
 • Inclou 20h addicionals: taller de recerca de feina (orientació i acompanyament laboral) + taller d’economia social i solidària + certificat manipulació d’aliments

Dilluns a divendres de 9h a 14h. Curs amb 160h de pràctiques en empresa. SESSIÓ INFORMATIVA 22/03/2022 a les 11h a la Mongia (confirmar assistència)Les persones interessades s’han d’apuntar al Formulari, enviar un correu a lamongia@cardedeu.cat o bé, trucar al 93 841 88 14 (9-14h).

 

 

^

 

 

 

Formació DUAL prevista per aquest curs d’INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I FOTOVOLTAIQUES, per joves. Amb aquesta formació obtenen un contracte de formació i aprenentatge amb empresa i per tant estaran treballant i formant-se durant mesos en el sector de les energies renovables, amb molt potencial per mantenir la feina posteriorment.

La formació es realitzarà a Granollers, i està prevista per començar cap a finals d'octubre. Es tracta d'una formació que durarà més enllà de juliol de 2022, ja que en l'última fase estaran en una empresa fent formació i aprenentatge.

El perfil ha de ser una mica avançat, malgrat que no és obligatori disposar de l'ESO. Es realitzarà una prova de matemàtiques per veure el nivell previ a l’inici del curs. 

 

Programa Treball i Formació adreçat persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidis

 

FORMACIÓ SUBVENCIONADA (prioritàriament per persones en actiu) a la MONGIA:
Curs d'Anglès B-1 i Excell avançat (30 hores)
Curs d'Intel·ligència Emocional i Resolució de Conflictes (30 hores)

 

Altres cursos

^

 

 

Servei d’Informació Juvenil

Nova edició del Connecta Jove VOr , un programa que té l'objectiu de formar i inserir laboralment a 120 joves.  

Les inscripcions ja es poden dur a terme, i estaran obertes durant el mes de febrer, i es poden fer efectives mitjançant el següent enllaç:

https://www.pimec.org/ca/projectes-singulars-valles-oriental-connecta-jove-vor

 

Descripció del programa:

El programa té una durada prevista de 10 mesos, finalitzarà el 31 d’octubre de 2022. Durant la seva execució, les 120 persones joves de la comarca beneficiàries del programa es distribuiran en 6 grups de 20 joves que rebran:

 •         Formació professionalitzadora, orientació individualitzada, tutorització i seguiment personalitzat.
 •         Sessions grupals per treballar aspectes com el mercat de treball, eines i canals de recerca de feina, cv, entrevista, etc.
 •         Visites a empreses i activitats socials, culturals o cíviques.
 •         Accés al servei de prospecció i acompanyament per a la inserció, tant a l’àmbit laboral com al sistema educatiu reglat.

Els requisits per participar-hi són:

 • Tenir entre 16 i 29 anys.
 • Estar inscrits/es al SOC com a demandants d’ocupació.
 • Estar inscrits/es a la Garantia Juvenil.
 • Residir al Vallès Oriental, prioritàriament.
 • Tenir ganes de formar-se i començar un pla de treball individualitzat per millorar la seva ocupabilitat.

L’oferta formativa del projecte és la següent:

 • Logística 4.0 + carretoner. Entitat formadora: Eurecat (180h+40h). (Granollers i les Franqueses del Vallès).
 • Robòtica industrial. Entitat formadora: Eurecat (320h). (Granollers).
 • C. P. Fred industrial. Entitat formadora: Isoveri (550 h). (Granollers).
 • Energies renovables/fotovoltaiques. Entitat formadora: Isoveri. (550 h). (Granollers).
 • Impressió 3D. Entitat formadora: Leitat. (365h). (Granollers).
 • Màrqueting digital i e-commerce. Entitat formadora: Eurecat. (320 h). (Granollers).

Per a més informació:

El programa Connecta Jove VOR està emmarcat en el Projecte Singulars, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social, i el Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil). Al Vallès Oriental, el programa el lidera PIMEC, que actua com a entitat coordinadora i, com a entitats executores, Granollers Mercat EPE, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental. També hi participen els centres de formació Fundació Eurecat, Isoveri Formació i Acondicionamiento Tarrasense – LEITAT.

^

 

 

Funcionament

El Servei d’Informació Juvenil informa d’ofertes de treball dins el municipi de Cànoves i Samalús. Si necessiteu informació sobre aquestes ofertes o voleu assessorament a l’hora de cercar feina podeu trucar al 938710018  o escriure a la adreça electrònica indicada a sota. Aquest servei està adreçat a tota la població del municipi, independentment de l’edat que es tingui.  

Si sou una empresa o autònom del nostre municipi i voleu rebre informació sobre formació professional gratuïta, ofertes de contractació de personal que convoca el SOC, Garantia Juvenil i altres organismes oficials, o qualsevol altre tema que pot ser del vostre interès, us podeu posar en contacte amb aquest servei i us afegirem a la nostra base de dades.  

Orientadora laboral: Gema López: lopezng@canovesisamalus.cat

^

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 17.10.2022 | 10:15
Darrera actualització: 17.10.2022 | 10:15