Borsa de treball

Índex de continguts

Ajuts econòmics 
Ofertes de treball
Oferta pública municipal
Voluntariat
Formació per a persones aturades
Servei d’Informació Juvenil

 

 

 

 

 

 

Ajuts econòmics (especial COVID-19)

RESUM MESURES INCLOSES AL RD 8/2020 PER FER FRONT AL CORONAVIRUS

Davant l'estat d'alarma decretat pel Govern per la crisi sanitària del COVID-19 el CECOT ha habilitat un apartat amb les darreres novetats oficials, recomanacions i aprovacions de mesures excepcionals d’interès empresarial.  És un canal obert al servei de tots els autònoms i empreses, de molta utilitat i amb l’objectiu de donar resposta als múltiples dubtes que aquesta situació excepcional està generant.

Per accedir-hi, cliqueu aquí.

També han reforçat els canals d'atenció no presencials:

  • Atenció telefònica de 8h a 15h: Tels. 93 736 11 00 - 93 736 11 18
  • Atenció telemàtica de 8h a 18h: WhatsApp 669 40 50 85  -  a/e. info@cecot.org -  Formulari web

^

 

 

Ofertes de treball

22/03/2021: Places Guaita-informador/a (S-02/21) i d’ Operador/a de comunicacions (S-03/21):
T'agrada la natura? Tens vocació de servei? Vols un lloc de treball on servir, informar i ajudar a evitar que es cremin els nostres boscos? S'obren noves convocatòries del programa temporal anual del Pla d'Informació i vigilància contra els #incendisforestals.
Bases i terminis
#BorsadeTreball de Places Guaita-informador/a (S-02/21) i d’ Operador/a de comunicacions (S-03/21)
#pvidiba #xarxadeparcs #ODSDiba #som311 

10/02/2021: Obert el procés de cobertura de la Gerència del Consell Comarcal (procés de selecció) data límit presentació sol·licituds: 23/02/2021

30/12/2020 Mosso de quadra:  es cerca mosso de quadra per tasques de neteja. Contracte de mitja jornada, de 9h a 13h de dimarts a diumenge. Interessats trucar 686 49 03 00, Carlos. Hípica Equus Aventura. 

Licitació del bar i les 4 parades disponibles del Mercat Municipal del Cardedeu (presentació de sol·licituds fins el 22 d'octubre de 2020)

OFERTES DE FEINA DEL CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS ORIENTAL. El 11/06/2020 va sortir la convocatòria per a la provisió de diferents llocs de treball del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Més informació a https://bop.diba.cat/temp/06_022020007440.pdf

08/06/2020 Gruista: Se cerca gruista amb formació grua torre i carnet vigent. Empresa Deinoa Badalona. Sou a convenir. Incorporació immediata. Interessats/des al 932502291. 

16/01/2020: Agents Tributaris: Convocatòria oberta per cobrir llocs d’agents tributaris a l’ Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.
Podeu accedir-hi al seu contingut consultant el següent enllaç: https://www.diba.cat/web/seleccio/torn-lliure

27/09/2019 Repartidors/es a domicili: Se cerquen repartidors/es a domicili per treballar als restaurants Pizzeria 1900. Es faciliten les motos. Horari de 20h a 23'30h de dilluns a diumenge amb un dia de descans. Interessats trucar al 628 853 984. 

27/09/2019: Servei d’Atenció a Domicili: Se cerquen Auxiliars de la Llar (sense titulació) per atendre persones dependents de la comarca.  Imprescindible disposar de cotxe. Interessats enviar CV a Sad.Valles4@optimagrupo.com

02/10/2019 Monitors: Se cerquen monitors pels pobles dels voltants de Cànoves i Samalús per extraescolars, com futbol, anglès, dansa, noves tecnologies, cuina,... entre d’altres. Les persones interessades podeu omplir un formulari que trobareu en el següent enllaç http://www.dlleure.cat/treballa-amb-nosaltres

^

 

 

Voluntariat

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA (16/01/2020)

L'ONG vigatana Fundació Daniel Shah & Núria Toneu obre la convocatòria de: VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA

Tot el Voluntariat i orientació es porta a terme a l’Índia, el voluntari/a serà professora/o i/o monitora/or de l'escola de primària Sirena Primary School ubicada a Kalyanpur (WEST BENGAL) que pertany al districte de Calcuta construïda i posada en marxa l’any 1993 per la Fundació. www.fdsnt.org

Sirena Primary School és una escola reglada  per nens de 3 a 10 anys. Aquest voluntariat també ajuda a tenir una visió real, oberta i entendre així els problemes que causen la pobresa als països del SUD, aquest voluntariat s'inclou una orientació diària tant de treball com de coneixements sobre la cooperació Internacional. A la finalització del voluntariat s’obté un certificat de Cooperant Internacional i Voluntari.

Voluntariat inclou: 

·  Voluntariat i orientació en el Projecte Sirena Primary School, www.fdsnt.org

·  Allotjament a casa de voluntaris en habitació doble

·  4 àpats al dia (menjar casolà amb productes frescos) esmorzar, dinar al migdia, berenar i sopar,

·  Aigua embotellada 24 hores,

·  24x7 suport continu del Coordinador

·  Recollida a l'aeroport I trasllat de tornada,

·  Suport continu del personal de FDSNT VIC

·  Certificat de Cooperant Internacional i voluntariat per part de Fundació Daniel Shah & Núria Toneu.  

Aquest Voluntariat està destinat a joves a partir de 18 anys, que vulguin adquirir coneixements en aquesta àrea, fent de monitors o professors en escola per a nens i convivint amb la població com a Cooperants a l'ÍNDIA.

Més informació a http://www.fdsnt.org/index.html i  http://www.fdsnt.org/voluntariadoespanol.html

 fdsntfundacio@gmail.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

LA TERANYINA SOLIDÀRIA

Enganxa’t a la Teranyina Solidaria”: Col·laboració en tasques socials d’acompanyament i implicació dins l’entitat.

^

 

 

Formació per a persones aturades

Programa Treball i Formació adreçat persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidis

FORMACIÓ SUBVENCIONADA (prioritàriament per persones en actiu) a la MONGIA:
Curs d'Anglès B-1 i Excell avançat (30 hores)
Curs d'Intel·ligència Emocional i Resolució de Conflictes (30 hores)

Altres cursos

^

 

 

Servei d’Informació Juvenil

Funcionament

El Servei d’Informació Juvenil informa d’ofertes de treball dins el municipi de Cànoves i Samalús. Si necessiteu informació sobre aquestes ofertes o voleu assessorament a l’hora de cercar feina podeu trucar al 938710018  o escriure a la adreça electrònica indicada a sota. Aquest servei està adreçat a tota la població del municipi, independentment de l’edat que es tingui.  

Si sou una empresa o autònom del nostre municipi i voleu rebre informació sobre formació professional gratuïta, ofertes de contractació de personal que convoca el SOC, Garantia Juvenil i altres organismes oficials, o qualsevol altre tema que pot ser del vostre interès, us podeu posar en contacte amb aquest servei i us afegirem a la nostra base de dades.  

Orientadora laboral: Gema Lopez: lopezng@diba.cat

^

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 22.03.2021 | 13:10
Darrera actualització: 22.03.2021 | 13:10