Borsa de treball

Índex de continguts

Ajuts econòmics 
Ofertes de treball
Oferta pública municipal
Voluntariat
Formació per a persones aturades
Servei d’Informació Juvenil

 

 

 

 

 

 

Ajuts econòmics (especial COVID-19)

RESUM MESURES INCLOSES AL RD 8/2020 PER FER FRONT AL CORONAVIRUS

Davant l'estat d'alarma decretat pel Govern per la crisi sanitària del COVID-19 el CECOT ha habilitat un apartat amb les darreres novetats oficials, recomanacions i aprovacions de mesures excepcionals d’interès empresarial.  És un canal obert al servei de tots els autònoms i empreses, de molta utilitat i amb l’objectiu de donar resposta als múltiples dubtes que aquesta situació excepcional està generant.

Per accedir-hi, cliqueu aquí.

També han reforçat els canals d'atenció no presencials:

  • Atenció telefònica de 8h a 15h: Tels. 93 736 11 00 - 93 736 11 18
  • Atenció telemàtica de 8h a 18h: WhatsApp 669 40 50 85  -  a/e. info@cecot.org -  Formulari web

^

 

 

Ofertes de treball

 

11/11/2021 Servei d’Atenció a Domicili: es cerquen Treballadores Familiars (titulades) per atendre persones dependents de la comarca. Jornada de 37h. Incorporació immediata, imprescindible cotxe propi. Interessats trucar al 634 64 75 08, 93 311 50 00  cristina.villares@optimagrupo.com  

11/11/2021 Servei d’Atenció a Domicili: es cerquen Auxiliars de Neteja per la zona de La Garriga, Tagamanent,... Jornada de 20h, matins. Contracte de 3 anys. Imprescindible cotxe propi. Interessats trucar al 634 64 75 08, 93 311 50 00  cristina.villares@optimagrupo.com  
 

^

 

 

Voluntariat

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA (16/01/2020)

L'ONG vigatana Fundació Daniel Shah & Núria Toneu obre la convocatòria de: VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA

Tot el Voluntariat i orientació es porta a terme a l’Índia, el voluntari/a serà professora/o i/o monitora/or de l'escola de primària Sirena Primary School ubicada a Kalyanpur (WEST BENGAL) que pertany al districte de Calcuta construïda i posada en marxa l’any 1993 per la Fundació. www.fdsnt.org

Sirena Primary School és una escola reglada  per nens de 3 a 10 anys. Aquest voluntariat també ajuda a tenir una visió real, oberta i entendre així els problemes que causen la pobresa als països del SUD, aquest voluntariat s'inclou una orientació diària tant de treball com de coneixements sobre la cooperació Internacional. A la finalització del voluntariat s’obté un certificat de Cooperant Internacional i Voluntari.

Voluntariat inclou: 

·  Voluntariat i orientació en el Projecte Sirena Primary School, www.fdsnt.org

·  Allotjament a casa de voluntaris en habitació doble

·  4 àpats al dia (menjar casolà amb productes frescos) esmorzar, dinar al migdia, berenar i sopar,

·  Aigua embotellada 24 hores,

·  24x7 suport continu del Coordinador

·  Recollida a l'aeroport I trasllat de tornada,

·  Suport continu del personal de FDSNT VIC

·  Certificat de Cooperant Internacional i voluntariat per part de Fundació Daniel Shah & Núria Toneu.  

Aquest Voluntariat està destinat a joves a partir de 18 anys, que vulguin adquirir coneixements en aquesta àrea, fent de monitors o professors en escola per a nens i convivint amb la població com a Cooperants a l'ÍNDIA.

Més informació a http://www.fdsnt.org/index.html i  http://www.fdsnt.org/voluntariadoespanol.html

 fdsntfundacio@gmail.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

LA TERANYINA SOLIDÀRIA

Enganxa’t a la Teranyina Solidaria”: Col·laboració en tasques socials d’acompanyament i implicació dins l’entitat.

^

 

 

Formació per a persones aturades

 

 

Formació DUAL prevista per aquest curs d’INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I FOTOVOLTAIQUES, per joves. Amb aquesta formació obtenen un contracte de formació i aprenentatge amb empresa i per tant estaran treballant i formant-se durant mesos en el sector de les energies renovables, amb molt potencial per mantenir la feina posteriorment.

La formació es realitzarà a Granollers, i està prevista per començar cap a finals d'octubre. Es tracta d'una formació que durarà més enllà de juliol de 2022, ja que en l'última fase estaran en una empresa fent formació i aprenentatge.

El perfil ha de ser una mica avançat, malgrat que no és obligatori disposar de l'ESO. Es realitzarà una prova de matemàtiques per veure el nivell previ a l’inici del curs. 

 

Programa Treball i Formació adreçat persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidis

 

FORMACIÓ SUBVENCIONADA (prioritàriament per persones en actiu) a la MONGIA:
Curs d'Anglès B-1 i Excell avançat (30 hores)
Curs d'Intel·ligència Emocional i Resolució de Conflictes (30 hores)

 

Altres cursos

^

 

 

Servei d’Informació Juvenil

Funcionament

El Servei d’Informació Juvenil informa d’ofertes de treball dins el municipi de Cànoves i Samalús. Si necessiteu informació sobre aquestes ofertes o voleu assessorament a l’hora de cercar feina podeu trucar al 938710018  o escriure a la adreça electrònica indicada a sota. Aquest servei està adreçat a tota la població del municipi, independentment de l’edat que es tingui.  

Si sou una empresa o autònom del nostre municipi i voleu rebre informació sobre formació professional gratuïta, ofertes de contractació de personal que convoca el SOC, Garantia Juvenil i altres organismes oficials, o qualsevol altre tema que pot ser del vostre interès, us podeu posar en contacte amb aquest servei i us afegirem a la nostra base de dades.  

Orientadora laboral: Gema López: lopezng@canovesisamalus.cat

^

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 11.11.2021 | 16:23
Darrera actualització: 11.11.2021 | 16:23