Borsa de treball

Índex de continguts

Formació empresarial
Ofertes de treball
Oferta pública municipal
Voluntariat
Formació per a persones aturades
Servei d’Informació Juvenil

 


 

 

 

 

 

 

Formació empresarial

maig 2023
Ja és en marxa la 7a edició del programa Comerç 21!
L’objectiu del programa Comerç 21 és ajudar a 50 microempreses comercials i/o de serveis i parades de mercat de la província de Barcelona a definir i implementar noves estratègies per tal de re-activar cada negoci de forma individual.

Treballem tots junts per millorar el comerç dels nostres pobles i ciutat per això, aquest anys farem una sessió informativa per a tots els comerços que vulguin és informació sobre el programa. Es poden  inscriure fins el 19 de maig a:
Sessió informativa Comerç 21

Presentació del programa

 

 

 

 

Ofertes de treball

20/09/2023: El Consell Comarcal vol contractar 10 joves en pràctiques durant 1 any 
Data límit per presentar sol·licituds: 21/09/2023

28/08/2023- convocatòria per a la selecció d'una plaça d'auxiliar administratiu/iva de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

18/07/2023- Convocatòria de selecció de personal per a la creació d'una borsa de treball per a la cobertura de vacants a l'escola bressol municipal La Petitat Estelada
*Termini per a la presentació de candidatures (del 17 de juliol al 7 d'agost de 2023, ambdós inclosos) Procediment obert

14/06/2023 – Oferta de feina a Samalús. Es cerca monitor/a de lleure per a casal d’estiu a Tribana Horses. Es valorarà experiència en hípica. Interessades enviar CV a info@tribanahorses.com o al wp 666 133 288.

23/05/2023 – Empresa de Sant Pere de Vilamajor cerca personal per a la neteja d'oficines i comunitats de les poblacions del voltant. Mitja jornada amb la possibilitat de fer més hores. Interessades trucar al 676 472 869, Esperanza.

08/05/2023: Ajudant de cambrer.  El Restaurant Can Candelich busca persona per treballar els cap de setmana com a ajudant de cambrer.  Horari de 9 a 17 hores aproximadament.  Interessats/des trucar al 615 016 425

111/01/2023: OFERTA FEINA INSTAL·LACIONS FOTOVOLTAIQUES (Samalús)

Requisits mínims

  • CFGM en insl·lacions elèctriques o similar.
  • Experiència en tasques de construcció, electricitat o semblant.
  • Carnet de conduir i vehicle propi.

Es valorarà positivament:

  • Experiència en paleteria, energies renovables.
  • Estudis relacionats amb l’electricitat.
  • Curs PRL de treballs en altura.  

Interessats enviar CV a albert.fesenergia@gmail.com

^

 

 

 

Voluntariat

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA (16/01/2020)

L'ONG vigatana Fundació Daniel Shah & Núria Toneu obre la convocatòria de: VOLUNTARIAT INTERNACIONAL a l’ÍNDIA

Tot el Voluntariat i orientació es porta a terme a l’Índia, el voluntari/a serà professora/o i/o monitora/or de l'escola de primària Sirena Primary School ubicada a Kalyanpur (WEST BENGAL) que pertany al districte de Calcuta construïda i posada en marxa l’any 1993 per la Fundació. www.fdsnt.org

Sirena Primary School és una escola reglada  per nens de 3 a 10 anys. Aquest voluntariat també ajuda a tenir una visió real, oberta i entendre així els problemes que causen la pobresa als països del SUD, aquest voluntariat s'inclou una orientació diària tant de treball com de coneixements sobre la cooperació Internacional. A la finalització del voluntariat s’obté un certificat de Cooperant Internacional i Voluntari.

Voluntariat inclou: 

·  Voluntariat i orientació en el Projecte Sirena Primary School, www.fdsnt.org

·  Allotjament a casa de voluntaris en habitació doble

·  4 àpats al dia (menjar casolà amb productes frescos) esmorzar, dinar al migdia, berenar i sopar,

·  Aigua embotellada 24 hores,

·  24x7 suport continu del Coordinador

·  Recollida a l'aeroport I trasllat de tornada,

·  Suport continu del personal de FDSNT VIC

·  Certificat de Cooperant Internacional i voluntariat per part de Fundació Daniel Shah & Núria Toneu.  

Aquest Voluntariat està destinat a joves a partir de 18 anys, que vulguin adquirir coneixements en aquesta àrea, fent de monitors o professors en escola per a nens i convivint amb la població com a Cooperants a l'ÍNDIA.

Més informació a http://www.fdsnt.org/index.html i  http://www.fdsnt.org/voluntariadoespanol.html

 fdsntfundacio@gmail.com

______________________________________________________________________________________________________________________________________

LA TERANYINA SOLIDÀRIA

Enganxa’t a la Teranyina Solidaria”: Col·laboració en tasques socials d’acompanyament i implicació dins l’entitat.

^

 

 

 

Formació per a persones aturades

Programa Treball i Formació adreçat persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidis

Altres cursos

^

 

 

Servei d’Informació Juvenil

Funcionament del del Servei d’Informació Juvenil

El Servei d’Informació Juvenil informa d’ofertes de treball dins el municipi de Cànoves i Samalús. Si necessiteu informació sobre aquestes ofertes o voleu assessorament a l’hora de cercar feina podeu trucar al 938710018  o escriure a la adreça electrònica indicada a sota. Aquest servei està adreçat a tota la població del municipi, independentment de l’edat que es tingui.  

Si sou una empresa o autònom del nostre municipi i voleu rebre informació sobre formació professional gratuïta, ofertes de contractació de personal que convoca el SOC, Garantia Juvenil i altres organismes oficials, o qualsevol altre tema que pot ser del vostre interès, us podeu posar en contacte amb aquest servei i us afegirem a la nostra base de dades.  

Orientadora laboral: Gema López: lopezng@canovesisamalus.cat

^

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 20.09.2023 | 14:14
Darrera actualització: 20.09.2023 | 14:14