Carta de Serveis

Compromís amb les persones

 

Aquests serveis es presenten organitzats per àrees de manera que suposa una pràctica guia per visualitzar tots els serveis que poden anar relacionats entre sí.

Aquesta guia també exposa uns estàndards de qualitat als que l’Ajuntament es compromet i que garanteix a partir de la professionalitat de les persones de l’organització.

La voluntat de l’Ajuntament és d’oferir uns serveis propers, sostenibles i eficients que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i per això també és necessària la col·laboració ciutadana.

La Carta de Serveis obre la porta a la ciutadania a fer arribar les seves propostes de millora ja que la voluntat d’aquesta Carta és reflectir uns serveis que s’ajustin al màxim a les necessitats de la població

 

 • Servei d'Atenció al Ciutadà. Servei d'Atenció Ciutadana (OAC)

  Aquest servei té com a objectiu millorar la relació entre els ciutadans i l'Ajuntament.

 • Servei de podologia pel municipi. Servei de podologia

  L’Ajuntament ofereix un servei de podologia a les persones empadronades al municipi, en particular al col·lectiu de gent gran, ja que disposen de mobilitat reduïda. 

 • Servei d'Acollida pel nouvinguts al municipi Servei d'Acollida

  L'ajuntament de Cànoves i Samalús amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental disposa del Servei de Primera Acollida.

 • Servei d'Informació Juvenil. Servei d’Informació Juvenil

  Aquest és un dels serveis que ofereix el Servei de Joventut del nostre municipi, juntament amb l’Espai Jove el Racó. L’horari d’atenció és els dimarts de 9h a 14h i els dimecres de 16h a 19h a la sala annexa a l’Espai Jove. 

 • Bibliobús Montnegre Servei de biblioteca mòbil

  El Bibliobús Montnegre ve cada divendres tarda de 15:30 a 18:30 i s'instal.la a la sortida de les escoles.
  Horari 2022:

  Setembre: 2, 9, 16, 23, 30
  Octubre: 7, 14, 21, 28
  Novembre: 4, 11, 18, 25
  Desembre: 2, 16, 23

 • Logo del Casal de Gent Gran El Galliner. Servei de dinamització social

  Aquest servei pretén millorar el benestar social i cultural i la qualitat de vida de la gent gran dels petits municipis com el nostre. 

   

 • Els serveis socials bàsics són el primer nivell del Sistema Públic de Serveis Socials i el més pròxim a la ciutadania i als àmbits familiars i socials. Serveis socials bàsics

  Els serveis socials bàsics són el primer nivell del Sistema Públic de Serveis Socials i el més pròxim a la ciutadania i als àmbits familiars i socials.

 • Oficina Mòbil Provincial d'Informació al Consumidor. Servei d'informació al consumidor

  Viure en un municipi on no hi hagi un servei municipal de consum no té per què ser un entrebanc per conèixer i exercir els drets com a consumidor.

 • Servitransfer és l'empresa adjudicada pel servei de recollida selectiva al nostre municipi. Servei de Recollida de mobles vells i d'altres andròmines a domicili

  L'Ajuntament vol recordar l'existència d'aquest servei gratuït per evitar l'abandonament dels mobles al bosc o al costat dels contenidors.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 12:34
Darrera actualització: 07.07.2020 | 12:34