Seguretat Ciutadana

Guàrdia municipal

Guàrdia Municipal de Cànoves i Samalús

Servei: 24 hores 
Telèfon: 938 710 352 
Telèfon: 670 268 903 
Enviar correu-e

Adreça-e genèrica Ajuntament: canovesisamalus@canovesisamalus.cat 

Consells de seguretat per operar en caixers automàtics (gent gran) i consells de seguretat pels comerços i les llars

Servei SIAVT

 

 


El SIAVT es va posar en marxa el maig de 2012, va ser una iniciativa pionera a l'Estat espanyol.  Aquest servei ofereix a les víctimes i familiars d'un accident de trànsit ajuida, orientació i informació, perquè puguin fer els tràmits necessaris, conèixer els recurssos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix  la legislació vigent i rebre suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant d'un accident de trànsit.

Actualment el SIAVT disposa de diversos operadors telefònics que atenen trucades els 365 dies de l'any de 9 a 20 hores, a través d'un telèfon gratuït, el 900 100 268, on s'informa i orienta als usuaris en temes jurídics, socials i administratius.  Així mateix disposa d'un servei d'atenció psicològica a qualsevol indret de Catalunya, per atendre persopnalment a les víctimes viàries que ho necessitin.

Accés web al SIAVT

 

Inspeccions de gas. Informa't!

Com actuar davant de persones amb Alzheimer perdudes amb polsera identificativa

Alerta Gent Gran (26.05.2020)

Alerta Gent Gran

La Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra PGME dintre de les seves funcions de servei a la ciutadania desenvolupa campanyes preventives i informatives especialment dirigides a la prevenció dels delictes.

Amb motiu del cobrament de les pensions dobles per part de la gent gran, a la Regió Policial Metropolitana Nord està previst realitzar un dispositiu per garantir el cobrament d’aquestes pensions de forma segura.
Consells al carrer
Consells entitats bancàries

Informació sobre intent d'estafa adreçada a establiments d'hospedatge (06/04/2020)

A través dels nostres serveis de relacions amb la comunitat ens hem assabentat d'un intent d'estafa adreçada a establiments d'hospedatge.

Aquesta estafa consisteix en què un senyor es fa passar per director regional de l’OMS i truca als establiments d'hospedatge que estan oberts per intentar vendre els uns cartells del COVID-19 amb l’amenaça de què si no els compren els denunciarà.

A continuació us recordem alguns consells de seguretat per prevenir aquests fets delictius:

· Estigueu alerta de peticions de persones desconegudes i/o davant de demandes econòmiques que surten de l'habitual a l’empresa, cal procedir amb calma i cautela.

· En cas de dubte, esbrineu l’origen de la trucada, parleu amb un responsable de la vostra empresa i verifiqueu la informació amb l'entitat i/o organisme oficial.

· Desconfieu de les amenaces i les urgències que impliquen pagaments no justificats.

· Si sou víctimes d'un delicte, aviseu immediatament els Mossos d'Esquadra al telèfon 112

Més informació  clicar aquí

Web d'interior:  https://interior.gencat.cat/ca/inici/index.html

Darrera actualització: 26.01.2024 | 09:24
Darrera actualització: 26.01.2024 | 09:24