Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al nou portal d'informació municipal i transparència.

Aquesta pàgina web és el resultat de l’esforç de molts tècnics i professionals, una dedicació ingent per oferir-vos tota la informació relacionada amb la casa comuna, l’Ajuntament, i un ventall ampli i rigorós d’informació referent al nostre patrimoni natural i cultural, els principals punts d’interès turístic del nostre municipi, les fires, festivitats i tot allò que, segons les nostres pròpies tradicions, ens caracteritza com a poble així com un gran ventall d'informacions que posem al vostre abast en un exercici conscient i compromès amb la transparència de la gestió municipal.

Aquest portal també ens serveix per a comunicar-nos i relacionar-nos els uns amb els altres a través de les noves tecnologies, una desplegament tecnològic vigent des de 2007 arran de l’aprovació de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònic, i que encara no s’havia desplegat degudament. És un goig anunciar-vos que la implantació de les exigències de la llei es completa amb aquesta web, i donem, per tant, compliment a totes les obligacions en aquesta matèria.

Malgrat les noves tecnologies s’obren camí, dia a dia i a un ritme frenètic no podem oblidar de cap manera el contacte directe i les relacions personals, que són molt enriquidores i hem de seguir enfortint com a element d’unió i cohesió entre tots.

Aprofito també per a recordar-vos que, a través d’aquest portal, podreu registrar des de casa una sèrie de tràmits i gestions municipals, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, amb un sol clic. D’aquesta manera, gaudireu d’una Administració encara més oberta, 24 hores al dia, 365 dies l’any.

El mes de juny de 2015, va començar una nova etapa a l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, un projecte basat entre molts altres eixos, amb el fet que cadascú de vosaltres aconseguiu, cada cop més, ser partícips i actors de la gestió municipal, és així com entenem la política municipal.

Us volem dotar d’un protagonisme basat en la sinceritat, la transparència i amb l’honestedat de tots els seus dirigents i membres de l’equip de govern, per aconseguir, entre totes i tots, anar construint el Cànoves i Samalús d’avui pensant sempre amb el demà.

Des d’aquí, us animo a navegar per les pàgines de la vostra web municipal, esperant que sigui del vostre grat.

 

Josep Cuch i Codina
L'Alcalde

 

 

 

Darrera actualització: 17.03.2017 | 20:12
Darrera actualització: 17.03.2017 | 20:12