Vine a veure'ns...!

Un municipi, dos pobles i moltes experiències per viure… T’ho perdràs?

Cànoves i Samalús és un municipi situat a la falda del Parc Natural del Montseny, que us captivarà pel seu fascinant mosaic de paisatges. Passegeu per camins i corriols, on topareu amb desenes de masies disperses, en les quals s’ha mantingut l’essència del passat i els ritmes de la vida de pagès. Deixeu-vos portar per l’encant dels seus espais naturals, com els paisatges suaus i lluminosos de la plana vallesana o els boscos majestuosos i centenaris situats al cor de la muntanya, tot fent camí cap al Castanyer de Can Cuch o els cims que coronen el municipi, Roca Centella (1.001 m), el Sui (1.319 m) i la Serra de Palestrins. Gaudiu de l’important patrimoni històric i cultural dels nostres pobles.

En un viatge a través del temps us traslladareu fins a l’època dels ibers i dels romans per descobrir la ciutat perduda de Lauro, i coneixereu de més a prop el món medieval gràcies a les petites esglésies romàniques de Sant Muç i de Sant Andreu, o el castell de Cànoves.
Arrodoniu la jornada provant la cuina tradicional del Montseny, amb plats elaborats a foc lent, amb productes de temporada cultivats a les hortes locals, i fugiu del brogit i de l’estrès quotidià fent nit en algun dels hotels amb encant i cases de turisme rural del municipi.

Cànoves i Samalús, un plaer pels cinc sentits!

 

 

Col·laboració de:
Elisenda Barber i Pou (historiadora)
 

Darrera actualització: 02.02.2017 | 17:17
Darrera actualització: 02.02.2017 | 17:17