Procés participatiu de La Rectoria

Sumari

 

 

 

 

 

 

 

Des de principis d’any, l’Ajuntament de Cànoves i Samalús està impulsant un procés participatiu per recollir la perspectiva de la ciutadania i entitats del municipi respecte als possibles usos i gestió de l’edifici i l’entorn de la Rectoria.   Ara que l’edifici és propietat municipal, la voluntat és decidir entre totes i tots què volem que es faci amb la Rectoria, quins serveis pot cobrir, quins recursos necessitem i quina és la millor manera de gestionar-la.

Els tallers participatius oberts a tota la població per recollir les vostres idees, suggeriments, inquietuds seran el dies 30 d’octubre i 13 de novembre de 18.30h a 21h al local social de l'ajuntament.

En aquests tallers es podrà participar tant presencial com virtualment, prèvia inscripció, a través del correu-e lopezng@diba.cat o al telèfon 674 042 947. Degut a la situació sanitària excepcional actual, hem de tenir una previsió de la quantitat de persones participants per poder garantir unes mesures de seguretat òptimes.

Prèviament però, es van iniciar durant els mesos de juny i juliol unes converses preliminars amb els col·lectius més representatius del municipi: Polítics, entitats, associacions i jovent, per explicar amb claredat en què consistirà aquest procés participatiu, i copsar les primeres opinions de la ciutadania.

Tant aquests tallers com el procés participatiu de La Rectoria en si, serà conduït per la Cooperativa *Estel, per garantir la transparència i la independència dels resultats.

Us agraïm d'avançat la vostra participació per tal d’aconseguir que entre tot el teixit social del municipi es decideixi l’ús i la gestió d’un equipament tant representatiu i estimat del nostre poble. Esperem veure-us en els tallers participatius, ja que és un tema prou interessant i  important per a què tothom disposi d’un espai per donar la seva opinió.

 

inici

 

 

 

 

 

Dades dels propers tallers. Es podrà participar presencial o virtualment

- Taller 1: divendres 30 d'octubre a les 18'30h, al local social de Cànoves 

- Taller 2: divendres 13 de novembre a les 18'30h, al local social de Cànoves 

Objectius dels tallers:

Cada taller tractarà temes diferents.

Taller 1: Usuaris i distribució d'usos (Entendre la capacitat de l'espai i Reflexionar sobre la identitat del lloc, les usuàries, la distribució dels usos.)

Taller 2: Gestió i planificació de l'espai (Encaix d'espais, usos i mecàniques de gestió.)

Els dos tallers estaran oberts a tota la població del municipi, sense límit d'edat, poden participar els infants.

S’han dissenyat els tallers de manera inclusiva i adaptada a les circumstàncies actuals per tal d'incorporar el màxim número de participants possible.

Estratègies:

  • Hi haurà l'opció de participar en el taller de manera virtual durant el mateix dia i hora del taller presencial. Així que, si una persona no pot assistir al taller presencial, tindrà l'opció de participar en el taller virtual per aportar la seva perspectiva.
  • Per poder preveure i organitzar correctament el taller seguint i aplicant els criteris de prevenció de COVID és necessari que fes faci preinscripció prèvia a través del correu-e lopezng@diba.cat o al telèfon 674 042 947.
  • El dia del taller presencial ens adaptarem a les mesures sanitàries del moment. 
  • Durant els tallers es posarà en marxa el protocol COVID-19 que es fan servir en aquests tallers.

 

inici
Darrera actualització: 04.07.2022 | 13:34
Darrera actualització: 04.07.2022 | 13:34