Encarrilant l’arrencada de la rehabilitació de La Rectoria

Dijous, 9 de desembre de 2021 a les 08:00

El Govern local desitja que l'empresa licitadora pugui començar el projecte de rehabilitació de La Rectoria el més aviat possible i donar llum aquest centre cívic que tants canovins i canovines esperen amb il·lusió.

El passat dimecres dia 1 de desembre es reunia el Jurat del Concurs de Projectes amb intervenció de jurat, per tal d’escollir la proposta arquitectònica més adient per les obres de rehabilitació integral de l’edifici “La Rectoria” per a convertir-lo en centre cívic.

La sessió del Jurat el constituïen 9 membres, entre els quals figurava l’Alcalde Josep Cuch, la regidora d’Obres i Serveis, Carme Barrio, dos membres més designats pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, un membre designat pel Col·legi d’Enginyers de Catalunya, dos membres més en qualitat d’enginyers independents i els tècnics municipals d’urbanisme.

La comitiva primerament es va desplaçar a l’edifici en qüestió, per veure’l de prop i formular les qüestions oportunes als tècnics municipals.  Per tal de situar l’edifici dins el context històric, l’alcalde Josep Cuch explicava als assistents la història de l’edifici, el seus usos en el passat i com ha esdevingut un edifici emblemàtic pel poble de Cànoves.

Tot seguit, la comitiva es desplaçava a la Sala de Plens per iniciar la sessió que donava lloc, mitjançant Acta, la obertura dels Sobres Digitals números 1 i 2, les valoracions i les puntuacions de cadascuna de les 5 ofertes/proposicions dels dos Sobres Digitals.

Un dels valors que donava punts extra era la rebaixa econòmica del cost del projecte que proposaven els concursants, així com també la rebaixa dels terminis executius d’aquest.   Un cop aixecada l’Acta, es deliberava per l’empresa guanyadora del Concurs de Projectes: U.T.E. Labaula Arquitectes, SCCLP / Esteve Aymerich Serra / Inés de Rivera Marinel·lo.

Ara, el Govern Local ha de seguir treballant per finançar aquest projecte i començar amb les obres de rehabilitació d’aquesta Rectoria que tants canovins i canovines esperen amb il·lusió.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 12:56