El Consell Comarcal i les empreses de la comarca recullen distintius i certificats Biosphere a la sostenibilitat turística

Divendres, 8 de de juliol de 2022 a les 08:00

L’acte de lliurament es va celebrar el passat 28 de juny a la Llotja de Mar de Barcelona.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal recollia el passat 28 de juny el distintiu del compromís per a la sostenibilitat Biosphere, conjuntament amb les 43 empreses del Vallès Oriental que han obtingut el segell l’any 2021.

A l’acte, celebrat a la Llotja de Barcelona, es va fer reconeixement dels esforços envers a un turisme sostenible que han fet les més de 800 empreses i entitats públiques de la província de Barcelona adherides al programa Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere.

El president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, va acompanyar les empreses de la comarca durant l’acte i va rebre la distinció del Compromís que l’entitat ha assolit l’any 2021 i que segueix treballant en l’any en curs.

El «Compromís per a la sostenibilitat turística Comarques de Barcelona Biosphere» és un Programa de la Diputació de Barcelona adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de les comarques de Barcelona que volen millorar la seva gestió en sostenibilitat turística i el seu posicionament com a destinació turística. Un programa que dona resposta als 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

En el mateix acte, es va atorgar la Certificació Platinum a la Destinació Barcelona que inclou la ciutat i les tres marques turístiques de la província: Costa Barcelona (a la qual pertany el Vallès Oriental), Paisatges Barcelona i Pririneus Barcelona, convertint-se, així, en la primera destinació del món en rebre aquesta certificació.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 07.07.2022 | 17:12