El Consorci participa demà a l’Ultra Clean Marathon amb dos equips, un de corredors i un altre de caminants

Divendres, 10 de de juny de 2022 a les 12:00

“El Consorci en marxa: corredors blaus” i “El Consorci en marxa: caminants blaus” recorreran 60 km fent neteja d’espais naturals

El Consorci Besòs Tordera participarà demà dissabte, 11 de juny, per segon any consecutiu en l’Ultra Clean Marathon, en aquesta ocasió amb dos equips: “El Consorci en marxa: corredors blaus” i “El Consorci en marxa: caminants blaus”, formats per personal de l’entitat. Es tracta d’una cursa on es corre, es recullen residus abandonats als espais naturals (plogging) i es coneixen els problemes ambientals en cada punt d’avituallament.

La cursa, amb sortida a les 8 del matí des de Terrassa, té un recorregut total de 60 km, buscant l’Anella Verda i passant per Rubí, Sant Cugat, PN Collserola, el riu Besòs i finalitzant davant de la platja de Somorrostro, al Parc de la Barceloneta.

A més, tots els equips que se sumen a aquesta jornada de plogging han de fer un donatiu de 600 euros a un projecte de conservació i defensa de la natura. En total hi ha inscrits més d’una 20 d’equips.
La prova està organitzada conjuntament per la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

Font:
Consorci Besòs-Tordera

Darrera actualització: 10.06.2022 | 11:37