La Rectoria: Seguim?

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 09:00

Aquest procés participatiu té com a principal objectiu definir, conjuntament  amb la ciutadania de Cànoves i Samalús, el futur de l'edifici de la Rectoria i les seves possibilitats.

Amb aquest procés participatiu es pretén crear les condicions, perquè la ciutadania, juntament amb les entitats del municipi, puguin participar i ser protagonistes del futur equipament de la Rectoria.

Després d’una primera reunió que va tenir lloc al local social de l’ajuntament el passat 4 de juny, on es donava a conèixer les línies generals dels objectius i fases a seguir en aquest procés, s’han  continuat presentant aquestes a les entitats i associacions del municipi, així com també als grups polítics municipals.

Seguint la línia d’obrir a la participació ciutadana el projecte, es té previst un taller pel proper 30 d’octubre per la tarda on hi pot participar tothom que ho vulgui del municipi. En aquest taller s’enfocarà la forma d’entendre la capacitat de l'espai de l’edifici i reflexionar sobre la identitat del lloc, els usuaris, la distribució dels usos, etc.  En un segon taller que tindrà lloc el 13 de novembre, es tractarà més el tema de la gestió i planificació de l'espai, per mirar com poden encaixar els espais, els seus usos i sobre les mecàniques de gestió.

El Govern Local és conscient que els equipaments públics són llocs de trobada i socialització per a tothom.  Aquests enriqueixen la xarxa social i potencia el treball en equip, com a poble, i fer del municipi un lloc més agradable per a tothom.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 12:54