Oferta formativa

programa SINGULARS

La Fundació Universitària Martí l'Humà està engegant el projecte SINGULARS, des del qual es busquen joves que puguin estar interessats en realitzar-lo. El programa està subvencionat, per tant es completament Gratuït. L’objectiu del programa és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves (16-29 anys) no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

Com ja s'ha esmentat, aquest programa consisteix en realitzar iniciar una trajectòria professional sòlida i formar-se en continguts especialitzats, com la logística, comerç o sociosanitari.

Per assolir els objectius, es desenvoluparà una primera fase de coneixement del mercat, (es realitza a les Franqueses del Vallès), una segona fase de formació específica i pràctiques laborals (es realitza a Granollers) i una tercera fase d’acompanyament a la inserció (també es realitza a les Franqueses del Vallès). 

Quan els joves acabin el programa, aquests obtindran un certificat de professionalitat amb el qual se'ls ajudarà a buscar feina o a seguir amb els estudis. 

Horari:  Variable, segons calendari, en sessions grupals i individuals. 
Inici: Març 2022
Lloc: Mordered centre de Formació (Granollers) i Can Font (Les Franqueses del Vallès).
Horari:  El programa es realitza en horari de matí i/o tarda en sessions pactades i implica un acompanyament i tutorització en la realització del full de ruta personal fins el 31 d’octubre de 2022 

Les inscripcions al programa haurien de ser durant aquest mes de febrer ja que comencem al Març. Però si ens queden places disponibles també es podrà realitzar durant el mes de març. 

Per més informació contactar amb la Fundació Universitària Martí l’Humà, amb la tècnica Maria Aranyó Giné al correu-e service-vor1@fumh.cat o altelèfon 645 247 941.

 

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 03.02.2022 | 12:36
Darrera actualització: 03.02.2022 | 12:36