Festa de La Canallada

L'objectiu d'aquesta festa és recaptar fons per finançar l’AMPA i alhora, poder donar un millor servei a les famílies i a l’escola.

La Canallada, és una festa  que organitza l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola l’Estelada de Cànoves i Samalús. 

La festa respon també a la voluntat del col·lectiu de pares i mares a seguir organitzant aquest esdeveniment que tan bona rebuda i gran èxit de participació va tenint.

La festa dirigida a un públic familiar, des del més menut de la casa al de més edat,  vol ser un esdeveniment on hi participi tot el municipi. Un dia on compartir i viure amb sentiment de festa.

Objectius.

L’objectiu principal de La Canallada, és:
Recaptar fons amb la intenció de millorar tant els serveis que l’AMPA ofereix als seus socis com el suport que dóna a l’Escola l’Estelada de Cànoves i Samalús - l’únic centre educatiu de caire públic del municipi - i fer-ho d’una manera divertida, amena i engrescadora, tant  a nivell organitzatiu com participatiu.  Un treball en equip del que tot el poble se’n beneficiï.

A aquest objectiu, l’acompanyen d’altres com:

  • Promoure la participació activa i directa de l’AMPA en l’àmbit social i cultural de l’entorn.
  • Fomentar la participació de tots o bona part dels socis de l’AMPA, en un projecte viu i engrescador en benefici de tots, sobretot dels nostres fills.
  • Potenciar la implicació i participació de les entitats, associacions i veïns del poble en una festa dirigida a donar suport a l’educació.
  • Utilitzar tant l’organització de La Canallada com la festa en si, com a espai  de coneixença i col·laboració, on es puguin difondre les diferents activitats professionals, culturals i lúdiques que es porten a terme en el nostre municipi.
  • Consolidar una festa feta pel poble i per al poble.

 

Font:
AMPA l'Estelada

 

 

CEIP l'Estelada - 08445 Cànoves i Samalús - Barcelona (Catalunya)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 19.04.2017 | 13:28