Ballet: Don Quijote

Dissabte, 27 d'abril de 2024 de 11.00 h a 12.00 h

Cicle Cultural de Cànoves i Samalús 2024.

Ballet: "Don Quijote Suite"
A càrrec de l'acadèmia corella.

Ballet romàntic de caràcter fort a l’estil espanyol en el qual s’utilitza la tècnica rusa amb coreografia de Marius Petipa i música de Ludwig Minkus, adaptada a aquesta suite pels directors Carmen Corella i Dayron Vera.

L’obra de Petipa es basa en la novel·la de Don Quijote de la Mancha i la 1a i 3a escena són terrenals, mentre que la segona és blanca per l’aparició de Cupido i les díades, que són nimfes repartides per l’escenari.

corella. és un projecte personalitzat i especialitzat en la formació de ballet clàssic d’alt rendiment per a un grup de 30 alumnes. L’escola, que fou inaugurada el 2012 pels germans Àngel i Carmen Corella, compta amb un programa d’estudis amb titulació pròpia i certificat de final de grau. Aquest grup està format per alumnat seleccionat per les seves característiques d’acord amb el pla d’estudis, i als quals s’acompanya en el seu desenvolupament integral com a artistes i individus. En el centre d’alt rendiment, els i les joves estan acompanyats i assessorats per referents de l’àmbit nacional i internacional i recolzats pel seu pla de coaching de talent.

Darrera actualització: 12.03.2024 | 09:56

Imatges