Sortida i jornada demostrativa per conèixer els amfibis i rèptils aquàtics més comuns a la Tordera

Divendres, 24 de març de 2023 de 19.00 h a 21.00 h

L'activitat, emmarcada dins el projecte H2O Connecta, tindrà lloc divendres 24 de març a partir de les 19 hores al riu Tordera, al seu pas per la Batllòria (Sant Celoni)

La Fundació RIVUS ha organitzat per al divendres, 24 de març, la jornada demostrativa "Vols conèixer com identifiquem els amfibis i rèptils aquàtics?", que té per objectiu divulgar i explicar els mètodes que es fan servir des de l'Observatori RIVUS per fer el seguiment i l'estudi d'aquestes espècies.

L'activitat, que s'emmarca dins el projecte de divulgació, formació i educació ambientals H2O Connecta, és oberta a la ciutadania i s'iniciarà a les 19 hores -amb una durada prevista d'un parell d'hores- al carrer del Camí Ral, just davant el camp de futbol de la Batllòria (Sant Celoni).

Durant la sessió, que anirà a càrrec de Marc Fernández, investigador responsable de la línia de seguiment d'Amfibis i Rèptils Aquàtics dins l'Observatori RIVUS, es durà a terme una demostració pràctica dels mètodes emprats per a l’estudi d’aquestes espècies a una zona del tram mitjà del riu Tordera. Així mateix, s'explicarà la seva importància bioindicadora i quines són les famílies d’amfibis i rèptils més comunes a les conques del Besòs i la Tordera.

Les persones interessades a assistir-hi han de porta roba i caçat adequats, i un frontal o llanterna. Així mateix, i tot i que l'activitat és gratuïta, cal formalitzar la inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Sobre el projecte H2O Connecta
El projecte H2O Connecta té com a principal objectiu contribuir en la millora de la connexió riu-societat per a una major valorització de l'entorn immediat. Està finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministerio de Ciencia e Innovación i compta també amb cofinançament del Consorci Besòs Tordera.

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 13.03.2023 | 13:02