Acte de presentació de la seu del Vallès Oriental de la nova Oficina Accelera Pime Rural

Dimecres, 21 de desembre de 2022 de 16.00 h a 17.30 h

Us convidem a l’acte de presentació de la seu del Vallès Oriental de la nova Oficina Accelera Pime Rural de la província de Barcelona, oficina que s’ubicarà a Granollers (Avinguda Sant Julià n1, despatx 18,  Edifici Tilma) i que té per objectiu ajudar els autònoms i empreses de la comarca a iniciar processos de digitalització i/o transformació digital, així com a ajudar-los a contractar solucions tecnològiques.

Programa:

  • Benvinguda a càrrec del Sr. Ramon Arribas i Quintana, regidor de Desenvolupament Local, en l’ajuntament de Cardedeu, i del Sr. Daniel Boil, president de PIMEC al Vallès Oriental.
  • Presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural de la província de Barcelona i la seva seu al Vallès Oriental a càrrec del Sr. Albert Torras, tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, i del Sr. Andreu Bru, director de Tecnologia i Innovació de PIMEC.
  • Descripció del catàleg de serveis i activitats de l’Oficina Accelera Pime per a la digitalització d’autònoms i pimes, a càrrec del Sr. Xavier Amposta, assessor tecnològic de l’OAP Rural del Vallès Oriental.
  • Precs i preguntes.

Si voleu assistir-hi, us preguem us registreu aquí. Moltes gràcies i confiem trobar-vos en aquest acte.

Adreça:

Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu (Pl. Sant Joan 1, 08440 Cardedeu)

Darrera actualització: 15.12.2022 | 12:13