CINEFÒRUM: "PLANES PARA MAÑANA"

Diumenge, 21 de febrer de 2021 de 18.00 h a 19.00 h

Aquest 2021 estrenem un cicle de cinefòrums, virtual d'inici i esperem que algunes sessions puguin ser presencials al final!

Per les sessions online, la idea és que cadascú que vulgui assistir pugui veure la pel·lícula còmodament i en el moment que millor li plagui i trobar-nos per parlar-ne i intercanviar opinions.

📽️ "Planes para mañana": La podeu trobar a Amazon Prime Vídeo i a Filmin. En algunes biblioteques de la Diputació de Barcelona també està disponible.

🖱️ Poc abans de la sessió publicarem l'enllaç de la sala virtual on trobar-nos.

📧 Inscripcions i dubtes per correu a: caminsperlaigualtat@gmail.com 

A "Planes para mañana" veurem la història de quatre dones que s'enfronten al dia més important de la seva vida, un dia en què han de decidir si començar de nou o continuar amb la seva dura rutina. Inés intenta afrontar les seves disputes familiars i professionals en descobrir, als gairebé 40 anys, que està embarassada. Antonia es retroba amb un vell amor que la porta a replantejar-se la seva realitat familiar. Marian ha de meditar si li dóna una altra oportunitat al seu violent marit i Mónica sofreix una pèrdua inesperada que alimenta el seu desig de venjança.


Organitza:
Camins per la Igualtat

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Virtual

Darrera actualització: 01.02.2021 | 09:34