Roda de premsa de presentació del MarketplaceVO

Dimarts, 15 de setembre de 2020 de 17.00 h a 20.00 h

El Consell Comarcal i la Taula Vallès Oriental Avança presenten una de les accions incloses en el Pla de Reactivació Econòmica COVID-19: la Plataforma MarkeplaceVO, que recull el conjunt d’ofertes i demandes de productes o serveis d'empreses de diferents àmbits o sectors (comerç i serveis a la comunitat, indústria, oci,  hostaleria i restauració, productes de la terra i productes de la Covid-19). També es recull informació sobre necessitats de formació i ocupació de les empreses per detectar els àmbits que s'han de millorar.​ 

Intervindran Jordi Manils, conseller de Promoció Econòmica i Estudis del Consell Comarcal, Raúl Broto, 4t tinent d'alcalde i coordinador de l'Àrea de Govern Obert, Desenvolupament Econòmic i Innovació de l'ajuntament de Mollet del Vallès, i Eloi Riera, tècnic SIG del Consell Comarcal (Vallès Oriental Industrial-Impuls i dinamització dels PAE).

L'objectiu bàsic d'aquest Marketplace és donar l'oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinergies entre elles. A la presentació s'explicarà amb més detall en què consisteix aquesta plataforma, quins objectius té, el seu contingut i la seva funcionalitat.

Localització

Adreça:

Mollet Hub (Avda de Jaume I, 32 de Mollet del Vallès)

Darrera actualització: 15.09.2020 | 12:32