SOTA LES ESTRELLES Constel·lacions estructurals per a la gestió del teu negoci

Dijous, 13 d'abril de 2023 de 10.00 h a 14.00 h

Oferta formativa
Data:Es realitzarà en una única sessió el 13/04/2023
Durada:2 hores
Modalitat:Presencial
Adreçat a:La tribu Emprenedora

Trobades en grups reduïts per compartir i aprofundir en algun tema d'interès. En aquesta trobada el punt de partida de la conversa serà la síndrome de l'impostor/a.

Alguna vegada t'has sentit que venies fum o que potser no tenies el nivell suficient per fer allò que feies? Has tingut la temptació d'amagar els teus talents? O potser t'has trobat justificant-te en excés per legitimar alguna acció? Conversem!

 

Si t'interessa i t'hi vols apuntar cal que et registris o t'identifiquis prèviament

 

 

Nova àrea d'usuaris/es

 

Recordeu que la web del CSETC disposa d’una àrea privada per a les persones usuàries del centre. Aquesta àrea permetrà inscriure’s a les formacions i activitats, demanar hora d’assessorament o actualitzar les dades, entre d’altres.

Per tal de poder-hi accedir tan sols caldrà utilitzar un nom d’usuari i contrasenya clicant a la pestanya de la part superior dreta del menú de la web. El nom per entrar serà el DNI de cada persona. Pels que ja esteu donats d’alta al CSETC la contrasenya, que ha estat generada automàticament pel sistema, es podrà personalitzar mitjançant “no recordo la contrasenya”. Si encara no esteu donats d’alta, caldrà inscriure’s mitjançant un formulari senzill.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Centre de suport empresarial i tecnològic de Cardedeu - CSETC Josep Vilaseca, 23, 08440, Cardedeu

Darrera actualització: 30.03.2023 | 13:37