Taller 1: Gestió i planificació de l'espai (Procés participatiu La Rectoria)

Divendres, 30 d'octubre de 2020 de 18.30 h a 20.00 h

Taller 1: Gestió i planificació de l'espai (Procés participatiu La Rectoria).

Atenció: Arran de les actuals mesures de protecció ens veiem obligats a fer-lo virtualment

Encaix d'espais, usos i mecàniques de gestió.

Aquest i taller està obert a tota la població del municipi. 

En principi s’han dissenyat els tallers de manera inclusiva i adaptada a les circumstàncies actuals per tal d'incorporar el màxim número de participants possible.

Estratègies:
    • Hi haurà l'opció de participar en el taller de manera virtual durant el mateix dia i hora del taller presencial. Així que, si una persona no pot assistir al taller presencial, tindrà l'opció de participar en el taller virtual per aportar la seva perspectiva. 
    • Per poder preveure i organitzar correctament el taller seguint i aplicant els criteris de prevenció de COVID és necessari que la gent faci preinscripció prèvia. S’ha preparat un formulari Google (enllaç https://forms.gle/NU9GhGesj24vgmGE9) i afegirem l'enllaç en el material de difusió. En aquest formulari la gent haurà de registrar el seu nom, cognom, correu, i telèfon, i podrà escollir el tipus de taller que vulgui assistir (taller presencial o taller virtual). També hi ha un codi CQ per accedir a l’enllaç del formulari. 
    • El dia del taller presencial intentarem tenir en cada taula 1 dinamitzadora per cada 8-9 participants (això dependrà de les mesures sanitàries del moment). El número de les taules s'augmentarà segons el nombre d'inscripcions. També és important veure quanta gent s'inscriurà al taller virtual.
    • Les taules es ficaran en distància i registrarem les persones que estan en cada taula. Posarem en marxa el protocol COVID que fem servir als tallers.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Local social de l'ajuntament

Darrera actualització: 27.10.2020 | 14:44