Taller artístic i participatiu sobre la violència de gènere

Dijous, 28 de novembre de 2019 de 17.30 h a 19.00 h

ACTE ANUL·LAT

Activitat emmarcada dins el 25N, dia internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

Digue’m prou a la violència masclista

Programa:

17.00 hores berenar per a tothom
17.30 hores inici del taller artístic (obert a tota la població)

 

A través de l’art, i en concret de la tècnica de cadàvers exquisits, proposem a les persones participants, dibuixar una part dels plafons, poden ser cap, cossos o cames de dones. Es convida a les persones participants a dibuixar, o bé pintar en aquells plafons que ja hi ha una silueta creada, dones diferents. Després, a través d’un suport amb que es poden anar fent combinacions diferents i crear figures amb les diferents parts. Totes som iguals, però totes diferents. A través de la dinàmica també es treballava la interseccionalitat, visibilitzar la diversitat i entendre com el masclisme afecta a tota classe de dona.

EQUIP PROFESSIONAL:

LAIA RIOL
Il·lustradora i graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, posteriorment va realitzar un Postgrau d’Il·lustració Creativa a Eina (UAB). Vinculada al món del lleure i l’educació. Actualment treballa realitzant tallers artístics amb joves.
@riolades_laia

ANNA CAMPÀS
Agent d’igualtat i graduada en Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat el Màster en Polítiques Socials i Acció comunitària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en gènere. Actualment realitza tallers i formacions sobre igualtat.

ALBA MARTÍN
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va realitzar un Postgrau en Cultura de Pau i Interculturalitat a IL-3 (UB). Formadora especialitzada en gènere. Actualment realitza tallers i formacions sobre igualtat.

 

Organitza: 
La Sal

Col·labora:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Cànoves i Samalús

Quin cost té:

Gratuït

Local social de l'ajuntament

Can Casademunt, s/n - 08445 Cànoves i Samalús - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Judit Grau
Telèfon:938 710 018
Fax: 938 434 145
Adreça electrònica: grauoj@diba.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 28.11.2019 | 16:09