Fira Guia’t torna aquest mes de març en format virtual

Divendres, 12 de març de 2021 a les 14:20

La fira se celebrarà del 22 al 26 de març.
Les inscripcions a orientacions personalitzades i a les xerrades estan obertes.

Els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de març se celebrarà la XII edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per la Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental i organitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers.

Degut al context generat per la pandèmia de la Covid19, enguany la Fira tornarà a tenir un format virtual.

La Fira és un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment a joves, tot i que també s’ha anat incorporant informació adreçada a persones de més edat, famílies, professionals, etc.

Un dels objectius de la Fira és mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Està adreçada especialment a joves estudiants de 4t d’ESO, també a persones que no acrediten i/o abandonen els estudis, i aquelles que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

A més del directori de centres i la guia de la formació professional per sectors, el web de la Fira obrirà uns espais virtuals de contacte i interacció entre els centres i les persones joves o famílies.

Destaca que, aquest any, de forma prèvia a la Fira, una vintena de professionals de l’orientació acadèmica de la comarca ja estan oferint orientació a les persones joves que no saben què volen estudiar més enllà de l’ESO i que tenen dubtes en el seu procés de decisió. Es pot sol·licitar una orientació personalitzada mitjançant:

● El web www.firaguiat.vallesoriental.cat/, a l’apartat “Orientació”

● El següent enllaç

La inscripció a les xerrades de la Fira i a les orientacions personalitzades ja és oberta i es poden realitzar a través del web www.firaguiat.vallesjove.cat

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

 
Darrera actualització: 12.03.2021 | 14:23