A partir de demà es pot visitar “Lidera el teu Consum”

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 14:00

De la mà de la Diputació de Barcelona, l’exposició itinerant sobre Consum Responsable anomenada “Lidera el teu consum” arriba a Cànoves i Samalús.

Un viatge pels cinc sentits que hem de posar com a persones consumidores: Tots som consumidors, coneix els teus drets.

Aquesta exposició es podrà visitar del 21 de setembre fins l’1 d’octubre en el següent horari: Horari de 9h a 13h i dijous de 16h a 20h.

Lidera el teu consum es una exposició itinerant que organitza la Diputació de Barcelona i que s’adreça a tot tipus de públic.  Pretén ajudar a formar ciutadans actius i consumidors responsables. També pretén ser un viatge pels cinc sentits com a persones consumidores. Conèixer els nostres drets i deures i intentar potenciar el vessant més crític, responsable i sostenible en consum. Aquests són els objectius que es persegueix amb aquesta exposició que es podrà veure, com s’ha dit, fins al proper 1 d’octubre al local social de l’ajuntament.

La mostra ofereix al visitant la possibilitat de conèixer els diferents aspectes que influeixen en les nostres decisions com a persones consumidores per tenir la seguretat de que fem un consum responsable i que sabem gestionar bé les dificultats que puguin sorgir.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 13:31