Ara “La Llum” per Internet

Divendres, 22 de febrer de 2019 a les 14:25

A partir d’avui ja es podran consultar tots el números de la revista municipal “La Llum” en el web consistorial.

Arran d’un acord entre l’Ajuntament i l’empresa Bissual, empresa que actualment edita i publica aquesta revista, ara es podrà visualitzar per Internet. 

D’aquesta manera, s’amplia més la informació a la ciutadania, alhora que se li facilita l’accés en qualsevol moment a qualsevol número editat. A més, també és una forma de crear un fons documental digital perquè perduri al llarg dels anys.

La Llum es troba en el desplegable del bloc Actualitat de la barra principal del web municipal.  Aquest enllaç adreça cap als exemplars publicats des de l’any 2016, any en què es va començar a reeditar l’editorial coincidint amb els inicis d’aquesta darrera legislatura.

Per una altra banda, en aquest bloc també es troba el Butlletí Digital que no s’ha de confondre amb la revista, ja que són dues coses diferents.  El Butleltí Digital és un servei del propi web amb quin les persones que s’inscriuen reben pel seu correu-e tota la informació que es publica setmanalment en el web relativa a notícies, esdeveniments, actes oficials, cursos, avisos, etc.

L’accés a aquest servei també es realitza mitjançant un enllaç situat a peu de la pàgina principal del web municipal.

Darrera actualització: 22.02.2019 | 14:34