Avui és el Dia Internacional de la Dona

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 06:00

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (ONU).

Encara avui, les dones són les que suporten, majoritàriament, el pes de portar a terme les tasques domèstiques, les de cura de la gent gran o de persones dependents, així com de les obligacions escolars de la mainada.

Amb aquesta crisi sanitària, encara s’ha fet més evident, sobretot en l’àmbit laboral, aquesta estructura estereotipada que es manté ferma.  Cal seguir reivindicant, perquè aquesta crisi no suposi un pas enrere en cap dels avanços socials que s'han assolit els darrers anys.

L'ajuntament de Cànoves i Samalús dona suport al manifest de la Federació de Municipis de Catalunya i de l’Associació Catalana de Municipis.  A més, amb col·laboració de l'entitat Camins per la Igualtat, la Casa de la Vila estarà il·luminada de color violeta durant aquests dies, així com també s'han fet penjar banderoles del mateix color en alguns punts del municipi, en commemoració a aquesta data.

Manifest

Darrera actualització: 08.03.2021 | 14:45