baixmontsenycultura.cat, el teu Portal Km0 d'art i cultura

Divendres, 31 de març de 2023 a les 09:00

Els municipis del Baix Montseny han col·laborat conjuntament per  crear un Portal web participatiu per promoure la cultura al Baix Montseny.

Aquest passat dimarts va tenir lloc la presentació del nou Portal web (baixmontsenycultura.cat) a la Sala gran del teatre Ateneu de Sant Celoni.  Els assistents van poder conèixer de primera mà aquest Portal i totes les seves funcionalitats, així com els seu entorn de xarxes socials.  Un ampli espai digital que cal conèixer a fons per aprofitar totes les seves possibilitats, que en són moltes.

La regidora de Cultura, Judit Grau, va ser-hi present, així com també entitats municipals com l'associació El Sui de Festes i Tradicions i l’empresa local, Activa la cultura & La Residual.

Aquest Portal és obert a tots aquells que vulguin publicar qualsevol activitat cultural que es desenvolupi al territori, amb voluntat de crear xarxa, impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics. Està orientat a la ciutadania en general, facilita a creadors i professionals la divulgació de les seves propostes i projectes inclou també el cens d’artistes del Baix Montseny, així com també el cens d’entitats i/o associacions culturals.

Actualment s’està unificant el cens artístic i cultural amb d’altres de la Mancomunitat de Municipis del Baix Montseny, per tal de crear una xarxa de professionals de la cultura i l’art més gran i amb més possibilitats (dins un conjunt de 15 municipis) que permetrà contactar de forma lliure i gratuïta amb molts altres professionals de la cultura, tenir presència en el directori per a les contractacions Km0 dels diferents ajuntaments del Baix Montseny i altres administracions, gaudir d’un accés prioritari en les informacions sobre les formacions (especialitzada sobre gestió cultural i tècniques/tecnologia per a la cultura) dels Ajuntaments/Administració i accedir a l’agenda cultural del Baix Montseny, és a dir, poder rebre activitats i també proposar actuacions i/o activitats.

+ informació

Darrera actualització: 31.03.2023 | 10:14