BAN MUNICIPAL

Diumenge, 26 d'abril de 2020 a les 07:55

A partir d'avui diumenge 26 d’abril de 2020 es permet la sortida dels infants menors de 14 anys una hora al dia per passejar en horari de les 9 del matí a les 9 del vespre.

B A N

 

Benvolguts veïns i veïnes:

El Ministeri de Sanitat ha fet públiques avui les disposicions que es recullen a l’Ordre SND/370/2020 sobre les mesures que s’ha de prendre a partir de diumenge 26 d’abril de 2020 i que permeten la sortida dels infants menors de 14 anys una hora al dia per passejar en horari de les 9 del matí a les 9 del vespre. Les mesures són:

DURANT LA SORTIDA

- El passeig tindrà una durada màxima d’una hora entre les 9 del matí i les 9 del vespre.

- Es pot desplaçar a una distància màxima d’un quilòmetre de radi de la llar.

- Un adult/a pot anar acompanyat d’un màxim de tres menors. Han de conviure a la mateixa casa. Si no és el progenitor o cuidador legal caldrà una autorització.

- Està prohibit utilitzar parcs o zones infantils i instal·lacions esportives, com la pista poliesportiva coberta.

- Els infants poden treure alguna joguina però no poden interactuar amb altres infants.

- Aprofiteu les zones de passeig, carrers i camins naturals que tenim al poble  i eviteu zones concorregudes.

- No és obligatori l’ús de mascaretes infantils però pot ser recomanable per evitar que els menors es toquin el nas i la boca.

- S’ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres persones. No cal entre les persones del mateix domicili.

- Els menors, d’entre 15 i 18 anys, des de l’inici de l’estat d’alarma, poden fer els mateixos desplaçaments que una persona adulta.

EN ARRIBAR A CASA

- Desinfectar els objectes que s’hagin tret al carrer.

- Treure’s les sabates i canviar-se de roba.

- Rentar-se les mans amb aigua i sabó. Us recordem que és responsabilitat de les famílies complir les normes de prevenció per als menors i per l’adult/a que els acompanya mentre es gaudeix d’aquesta estona de lleure. Agraïm la comprensió i col·laboració de tothom.

Cànoves i Samalús, 25 d’abril de 2020.

Josep Cuch i Codina, Alcalde.

Darrera actualització: 26.04.2020 | 08:05