Cànoves acull una concentració d’autocaravanes

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 12:06

Convocada per RadioCaravaning, Cànoves i Samalús acollirà centenars d’autocaravanistes d’arreu del país per reivindicar més zones de pernocta.

Cànoves i Samalús acull aquest cap de setmana la tercera concentració d’autocaravanistes amb l’objectiu de reivindicar la necessitat de més àrees de pernocta públiques aprofitant la proximitat del Saló Internacional del Caravaning a Barcelona.  Els participants són cridats de venir amb banderes blanques, pel color comú d’aquests vehicles, per omplir de blanc l’esdeveniment.

L’Ajuntament ha disposat l’aparcament de l’entrada del poble de Cànoves perquè els autocarvanistes hi puguin pernoctar. Divendres mateix ja començaran a venir alguns d’ells.

Aquest esdeveniment concentra la seva activitat principal el dissabte on l’alcalde, Josep Cuch,  donarà la benvinguda a la comitiva formada per representants del món de l’autocarvaning, entre d’altres agents vinculats, i la guiarà per un passeig popular a mode de presentació del poble.

A les sis de la tarda s’obrirà el torn a una tertúlia radiofònica que tractarà el tema reivindicat.  Aquesta la formarà una taula rodona amb representants rellevants, com Joan Mata, de  la Asociación Española de la Industria y Comercio del Caravaning (ASEICAR), o Jesús Gallardo, de La Plataforma Autocaravanas Autónoma (LA PACA), també es comptarà amb la presència  de Francisco José Caballé de Pol, com a representant de l’Associació de Càmpings i C.V. de la província de Barcelona,  José Miguel Fuentes de la Federación Española de Clubes Campistes (FECC) i altres representants com del Bufete Raspall & Ruíz Asociados, del Brico-Caravanas, del Lleure Camper Club, del Ambiti Clean, del ARTCAVA, Travellerslym, Seguros Bilbao i Travelingfamilybus.

Esmentar també la presència de l’alcaldessa de Viladrau, Margarida Feliu, que podrà aportar la seva visió sobre aquests espais reivindicats, ja que en el seu municipi existeixen unes instal·lacions excel·lents per acollir aquest col·lectiu.

Finalment, cap el vespre tindrà lloc a la pista coberta un sopar obert a tothom, que continuarà amb l’espectacle d’un monòleg format per tres noies.

Des de la regidoria de Turisme es veu amb bons ulls l’acollida d’aquest esdeveniment, ja que, a part del suport institucional que s’ofereix a les reivindicacions d’aquest col·lectiu, aquest aportarà més coneixement del municipi arreu i més activitat econòmica.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 13:08