Cànoves i Samalús és present al Congrés de Govern Digital 2019

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 14:07

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús, conscient de la revolució digital que es produeix en l’Administració Pública, ha enviat un representant al Congrés de Govern Digital 2019.

El congrés, que s’ha celebrat el 17 i 18 de setembre a Barcelona, ha estat organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a través de l’AOC i Localret, i ha tingut com a objectiu donar resposta als nous reptes que es deriven de la revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

Aquest espai de trobada i d'intercanvi d'experiències dels professionals que estan transformant l’Administració catalana tant en l’ambit públic com en el privat, s’ha centrat en la situació actual de la transformació digital de l'Administració a Catalunya, amb projectes i iniciatives que donin resposta als reptes actuals que suposa una societat digital.

Un programa molt intensiu, que ha comptat amb 80 sessions i 9 taules rodones, on s’ha focalitzat l’atenció en eixos tant bàsics com importants com la governança digital, el canvi cultural que estem vivint, la confiança digital que s’ha d’assolir, les infraestructures que es tenen i les que encara cal perfeccionar, la identitat digital, les tecnologies avançades que no aturen el seu creixement i els serveis públics proactius que cal promoure encara més.

El Congrés de Govern Digital, que ha comptat amb més de 1400 congressistes, ha estat inaugurat pel conseller Puigneró, acompanyat de la directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marga Bonmatí, i el president de Localret, Xavier Fonollosa.

Queda molt camí a recórrer encara, però el Govern local es mostra decidit a adoptar els canvis que calguin i proporcionar la formació necessària als seus treballadors per progressar conjuntament en aquesta revolució digital que preten millorar la relació amb la ciutadania.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 13:54