Cànovesi Samalús renova un any més el conveni amb Càritas

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús renova un any més el conveni de col·laboració amb Càritas de la parròquia de Santa Maria de Cardedeu.

Càritas té com a objectiu l’ajuda a la promoció humana i al desenvolupament integral de la dignitat de totes les persones que es troben en situació de precarietat i en aquesta línia realitza una tasca molt rellevant en el nostre municipi en l’àmbit del servei a les persones.

Càritas de la parròquia de Santa Maria de Cardedeu col·labora des de fa anys amb l’Ajuntament de Cànoves i Samalús per tal d’ajudar a la gent necessitada del municipi, sense cap tipus de distinció. Realitza activitats dirigides a persones víctimes de la pobresa o en risc d’exclusió social.

La crisis econòmica ha provocat que l’acció de Càritas parroquial experimenti, respecte l’entrega de lots d’aliments, un creixement important i es preveu un augment de demandes: Aquest any es repartiran dos lots al mes.

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús en exercici de les seves competències, estableix relacions d’ajut, suport i cooperació amb les entitats del municipi i amb aquesta finalitat presta el seu suport perquè pugin realitzar i organitzar activitats d’assistència i ajudes econòmiques.

Per aquest motiu, l’Ajuntament abona a Càritas Parroquial la quantitat de 3.000 euros per un nou any més de durada d’aquest conveni, per tal d’ajudar a famílies i persones necessitades del nostre municipi.  S’estableix una relació permanent entre els Serveis Socials municipals i Càritas per tal de, conjuntament, arribar a ajudar al major nombre de persones possible.

Cada final d’any es reuneixen les persones responsables de cada entitat per tal de fer una avaluació de la col·laboració i establir les directrius per al proper any.

Darrera actualització: 15.01.2021 | 14:28