Carla Gámez, d’Aiguafreda, guanyadora del Premi Talent jove

Dijous, 27 d'abril de 2023 a les 14:00

El premi posa en valor la joventut vallesana que destaca en algun tipus de sector o d’activitat.

Carla Gámez, d’Aiguafreda, ha estat la guanyadora de la quarta edició del Premi Talent Jove, corresponent a l’any 2022, que atorga el Consell Comarcal en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”.

El premi vol posar en valor els i les joves vallesans que destaquen en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

La guanyadora es va conèixer en el transcurs de la gala Vallesà de l’any, que es va celebrar ahir al vespre al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. El premi s’atorga conjuntament amb el premi Vallesà de l’any, que lliura El 9 Nou i que va guanyar Dani Julià, de REIR, i Talent territorial, que atorga Pimec i que va guanyar ACP Europe.

En total hi van haver 14 candidatures de joves proposades pels ajuntaments d’Aiguafreda, Canovelles, Granollers, la Garriga, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Santa Maria de Martorelles, Vallgorguina, Vallromanes i Vilanova del Vallès. Marc Comellas de la Garriga i Asier Bautista de Llinars del Vallès van ser els altres dos finalistes.

La tercera edició del premi Talent Jove la va guanyar Gemma Font de Tagamanent, la segona Marc Fuentes, de Montornès del Vallès i proposat per Vilanova del Vallès i la primera edició del premi la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
 

Darrera actualització: 27.04.2023 | 12:37