COMUNICAT DE L’ALCALDIA

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 18:00

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús va tenir coneixement en el dia d’ahir de la detenció del regidor del PSC de Cànoves i Samalús, Eduard Beltran.

A última hora d’ahir i durant el dia d’avui molts dels mitjans de comunicació ja apuntaven alguns dels càrrecs dels quals se l’acusa sense que el Consistori n’hagi tingut cap coneixement de manera oficial, ni dels fets així com tampoc dels treballs d’investigació.

Al llarg del matí s’han anat coneixent detalls sobre els càrrecs dels quals se l’acusa així com de la seva detenció i posada a disposició judicial.

Com a govern compromès amb l’exemplaritat del conjunt de càrrecs electes que conformen el Consistori i sempre amb escrupolós respecte a la presumpció d’innocència, considerem que els fets resulten incompatibles amb l’exercici de la representació democràtica de la ciutadania de Cànoves i Samalús.

Com no pot ser d’altra manera, aquest Ajuntament mantindrà una postura de prudència, atès que no tenim cap coneixement oficial dels fets així com tampoc dels càrrecs que s’investiguen.

Confiem amb l’acció de la justícia, alhora que desitgem que totes les decisions que es prenguin siguin en benefici del municipi i amb l’objectiu de preservar la imatge institucional del Consistori i del conjunt de la ciutadania de Cànoves i Samalús.

Josep Cuch i Codina
Alcalde

Darrera actualització: 07.10.2021 | 18:04