Del 21 al 25 de març torna al Fira Guia’t en format virtual

Divendres, 18 de març de 2022 a les 12:30

Els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de març se celebrarà la XIII edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per la Xarxa TET (Transició Escola-Treball)

Les inscripcions tant a orientacions personalitzades com a les xerrades estan obertes i es poden fer a través del web

Enguany, la Fira tornarà a tenir un format virtual.

La Fira, que organitza el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers, és un espai d’orientació i assessorament adreçat essencialment a joves, però en la qual s’han anat incorporant estratègies per oferir recursos formatius adreçats també a persones de més edat, famílies, professionals, etc.

Fira Guia’t serveix per mostrar i donar a conèixer la formació professionalitzadora que es pot trobar a la comarca o a l’entorn proper. A la pàgina web www.firaguiat.vallesoriental es pot consultar el directori de centres i una guia de la formació professional per sectors.

A més de l’exposició der centres, a la fira hi haurà 13 xerrades per a joves, professionals o  famílies, i un espai interactiu per a la resolució de dubtes. Les inscripcions són obertes.

Com a activitat prèvia a la Fira, una vintena de professionals de l’orientació educativa de la comarca estan col·laborant en el mes de l’orientació educativa, amb la voluntat d’acompanyar a les persones joves que no saben què volen estudiar més enllà de l’ESO o que tenen dubtes en el seu procés de decisió. Es pot sol·licitar una orientació personalitzada mitjançant:

Més informació a: https://www.firaguiat.vallesoriental.cat/ 

Inscripcions a: https://linktr.ee/vallesjove 

Per a qualsevol dubte: oficinajove@vallesoriental.cat 

 


Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 18.03.2022 | 07:47