"Descobreix el riu" a votació

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 14:07

Des d’avui i fins al 15 de juliol, es poden votar les propostes del III Concurs de Fotografia “Descobreix el riu” al canal d’Instagram del Consorci.

La fotografia amb més vots serà la guanyadora d’un accèssit, mentre que el jurat decidirà el primer premi i un altre accèssit.

Des d’avui i fins al pròxim 15 de juliol, es poden votar al canal d’Instagram del Consorci (consorcibesostordera) les 8 fotografies participants enguany en el III Concurs de Fotografia “Descobreix el riu”.  El concurs s’adreça a tots els estudiants d’ESO que hagin pres part en alguna de les activitats d’aquest programa educatiu durant el curs 2018-2019. La temàtica d’enguany era “Un detall del riu” i l’únic requisit era que la fotografia estigués presa a qualsevol indret de les conques del Besòs o la Tordera.

Com cada any, el jurat atorgarà un primer i un accèssit, i el segon accèssit serà la fotografia més votada al nostre canal d’Instagram.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà a la seu del Consorci un cop iniciat el pròxim curs escolar 2019-2020.

 

Font:
Consorci Besòs Tordera

Darrera actualització: 01.07.2019 | 13:25