DO Alella

Dimarts, 24 de gener de 2017 a les 12:45

El Consorci de Promoció Turística del Maresme i el Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental organitzen un getting contact entre cellers/viticultors de la DO Alella i restaurants dels territoris propers pel proper 30 de gener.

El Consorci de Promoció Turística del Maresme, arran de l’organització de les diverses jornades gastronòmiques al Maresme durant els últims anys, va detectar poc coneixement per part d’alguns restauradors dels vins de la Denominació d’Origen Alella, pel que van demanar al Servei de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental la seva col·laboració per tal d’organitzar un getting contact entre cellers/viticultors de la DO Alella i restaurants dels territoris propers.

Aquesta convocatòria, que tindrà lloc el proper 30 de gener de 10 a 14 hores a la sala polivalent de Can Rafart del municipi de Vilassar de Dalt, està oberta a restaurants, allotjaments amb restaurants i botigues de vins de la comarca del Maresme, del Vallès Oriental, i de la ciutat de Badalona.

Pels restauradors i cellers del nostre municipi és una bona oportunitat per tastar els vins de la DO Alella de la mà dels propis cellers i viticultors. La participació és gratuïta però cal fer la inscripció mitjançant el següent enllaç.

Relació de Cellers participants:

Alella Vinícola (Alella)
Alta Alella / Celler de les Aus (Alella)
Bouquet d’Alella (Alella)
Can Roda (Santa Maria de Martorelles)
Joaquim Batlle (Tiana)
Raventós d’Alella (Santa Maria de Martorelles)
Roura (Alella)
Serralada de Marina (Martorelles)


Viticultors participants:
Oriol Artigas (Vilassar de Dalt)
Masia Coll de Canyet (Badalona)
Tal Com Raja (Arenys de Munt)

 

Darrera actualització: 11.08.2017 | 11:00