Dones pel futur

Dimarts, 11 d'abril de 2023 a les 09:00

Dones pel futur és una associació sense ànim de lucre que des de l’any 1990 treballa per donar visibilitat a les dones en el mon laboral.

La missió d’aquesta associació és Impulsar el canvi social necessari per aconseguir la igualtat entre dones i homes a través de la participació social, política i econòmica. Promou la creació d’ocupació a través de l’emprenedoria inclusiva, l’orientació laboral i les micro finances com a eines per a transformar la vida de les dones en situació de vulnerabilitat.  Treballa amb les dones des d’una mirada integral.

Amb aquesta voluntat, Dones pel futur ha posat en marxa el Programa OrientaLAB.  Un programa gratuït, subvencionat pel SOC i finançat pels fons europeus, que forma  i acompanya a la dona per a la seva reinserció laboral als àmbits rural i urbà.  La participant rep els coneixements i l‘orientació que necessita per trobar feina o per muntar el teu propi negoci i sempre amb el suport de l’associació en tot el procés.

Les inscripcions per adherir-se en aquest programa acaben aquest abril.  Per rebre més informació sobre aquest programa cliqueu l’enllaç

Darrera actualització: 31.03.2023 | 14:23