El Consell Comarcal treballa amb 38 empreses de la comarca en l’obtenció del segell Safe Travels

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 14:35

Es tracta del segell, reconegut a nivell internacional, que acredita protocols per prevenir el contagi per Covid19.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal està treballant amb 38 de les 41 empreses de la comarca que van obtenir el distintiu Biosphere, per a què aconsegueixin el segell Safe Travels: “Viatges Segurs: protocols globals i segells per a la Nova Normalitat”.

Aquest segell el promou The World Travel & Tourism Council (WTTC) per a què les persones puguin viatjar de manera segura, assegurant-se que els espais que visiten han pres mesures sanitàries i d’higiene marcades pels estàndards i protocols globals, per prevenir el contagi per Covid19.

El Consorci de Turisme de Barcelona és l’ens encarregat d’atorgar el segell a les empreses del sector turístic de la Destinació Barcelona. El cost de gestió del segell és de 25 euros més IVA, però la Diputació de Barcelona assumeix el cost de les empreses distingides pel Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació Barcelona Biosphere.

Les empreses i entitats del sector turístic hi poden optar acreditant documentalment una de les següents condicions:

  • Disposar d' una certificació o segell de mesures de prevenció enfront de la Covid19 atorgada per una empresa de certificació oficial.
  • Haver estat reconeguda amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere amb posterioritat a setembre del 2020 o haver obtingut la renovació després d’aquesta data. 

D’aquesta forma, des del Consell Comarcal s’està treballant per a què totes les entitats que estan distingides amb el Compromís Biosphere al Vallès Oriental puguin disposar d’aquest segell, i poder oferir una destinació segura als viatgers.

Ja ho estan tramitant totes les empreses i entitats que participen al Compromís Biosphere i que són elegibles per al segell (38 empreses), i s’espera que totes puguin disposar del segell de cara la temporada d’estiu 2021, entre elles l'empresa samalusenca Restaurant Can Candelich.

 

Font:
Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 08.05.2021 | 07:35