El darrer taller del procés participatiu de la Rectoria

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 08:00

Després de les reunions mantingudes amb tècnics, entitats, associacions, jovent i polítics, per part del Govern local, arriba el moment de tancar el cicle dels tallers participatius.

 

Aquest divendres té lloc el darrer taller virtual participatiu de la Rectoria.  Aquest tractarà sobre la gestió i planificació de l'espai de l’edifici, per tal d’encaixar-lo a unes mecàniques de gestió i d’usos.

Aquest taller també està obert a tota la població del municipi, sense límit d'edat.  També hi tenen cabuda els infants.  Aquest és un projecte del poble i per al poble que busca la màxima participació de la seva ciutadania, perquè cadascú aporti la seva perspectiva i decidir, entre tots, el futur d’aquest edifici i les seves possibilitats.  En la passada sessió van participar telemàticament 21 veïns del poble on la veu dels més petits també s’hi va deixar sentir.

El futur de la Rectoria es va definint mica en mica amb tot el treball que s’ha fet fins ara.  D’aquest han sortit diferents propostes interessants com la de crear un espai pel jovent o la de crear una aula d'estudi.  També es van valorant ofertes com les de crear sales polivalents o bucs d'assaig, entre d'altres.  Però fins que no hagin finalitzat tots els tallers i reunions d’aquest procés no es concretaran els usos i gestió definitius d’aquest equipament municipal.

L’edifici de la Rectoria va ser adquirit pel Govern local fa 2 anys i es troba actualment en un procés inicial de restauració.  D’aquí la importància de tenir clar els usos que es vol fer d’aquest edifici abans d’acabar la seva reforma.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 14:57