El Delegat Juli Fernàndez visita l’Ajuntament

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 14:06

El govern local ha rebut al delegat a les dependències municipals amb entusiasme.

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, ha visitat aquest dimarts l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, dins el programa de reunions que dedica als municipis de Catalunya, per tal de nodrir les relacions institucionals entre polítics i tècnics dels ens locals. 

Aquest tipus de reunions serveixen per posar al dia la situació general del municipi en temes tan bàsics com la seguretat, la sanitat, el medi ambient, el transport, etc. per, a partir d’aquí, anotar les possibles necessitats d’invertir més capital que se’n desprenen.

Amb l’avinetessa, l’alcalde Josep Cuch, reforçava la sol·licitud d’un ajut econòmic que en nom de l’ajuntament es va fer dins de termini a la  Generalitat de Catalunya en la convocatòria 2020-24 del PUOSC. 

Amb els ajuts d’aquest Pla únic d'obres i serveis de Catalunya el municipi es pot dotar de nou capital per finançar les obres o serveis de competència municipal en nuclis urbans de població reduïda, com és el cas.  L’alcalde Josep Cuch espera obtenir 370.000€ d’aquest ajut per poder-lo invertir en la segona i tercera fase, com a darrera fase, del projecte de l’itinerari de vianants que es desenvolupa al llarg del Camí de la Serra i que deixarà unit defintivament  el pas de vianants entre el nucli de Cànoves amb el nucli de Ca l’Esmandia, com es té previst en aquest mandat. 

Ara per ara, la primera fase d’aquest projecte, de quin ja es disposa de capital suficient, el govern local té prevista la seva execució aquest proper any 2020.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 12:41