El Govern Local dona llum al seu gran projecte del moment

Divendres, 3 de maig de 2019 a les 14:47

Avui ja es pot parlar oficialment que Cànoves disposa d’una pista poliesportiva coberta i equipada.

Ubicada a l’entrada al poble per l’avinguda Josep Crous, s’aixeca fermament la coberta de fusta de la pista poliesportiva municipal José Manuel Jiménez Tortosa, que el govern local ha fet erigir amb il·lusió. 

Tal i com es tenia previst tant pel que fa als terminis com pel que fa la línia d’execució, s’ha proveït la pista d’una coberta d’estructura mixta de fusta laminada i perfils metàl·lics, amb pendent a una sola aigua per recordar el perfil del pavelló esportiu.  A més, s’ha instal·lat nou enllumenat i s’ha respectat el paviment principal de la pista, que ja havia estat reformat recentment. 

Així mateix, la zona infantil de gronxadors i del skate park han quedat integrats en aquest espaiós recinte, sense que en quedessin afectats.

Avui mateix a les 6 de la tarda, es fa entrega de les certificacions de final d’obra que el propi Alcalde recepcionarà.  A partir d’aquí, ja es dona llum verda per començar a portar a terme més i diverses activitats, siguin o no esportives, amb la seguretat que les inclemències meteorològiques no siguin motiu de la seva anul·lació.

Recordem que gràcies a la gestió del govern local s’ha pogut gaudir d’una substanciosa aportació econòmica per par de la Diputació de Barcelona que ha cobert en un 74% el pressupost general d’aquest projecte, que superava poc més de 350.000 euros.  És a dir, 275.000€ euros aportats que perseveran sanejada l’economia municipal. 

El govern local espera que aquest nou espai sigui un espai de trobada i germanor per a tots els veïns de Cànoves i Samalús i que sigui a gust de tothom.

 

 

 

Darrera actualització: 06.05.2019 | 12:19